Hankkeet | Valkeakoski-opisto 2017
          

Yhteinen suunta sivistystoimelle

Valkeakosken sivistystoimen keskus sai Erasmus+ -ohjelmasta hanketukea henkilöstön täydennyskoulutushankkeeseen lukuvuosille 2016-2018. Hankkeessa sivistystoimen palvelukeskuksen henkilöstö osallistuu eurooppalaiseen täydennyskoulutuksiin ja opintovierailuille. Valkeakoski-opistosta kursseille ja opintovierailuille osallistuu mm. kielten, tietotekniikan, joogan ja kädentaitojen opettajia sekä suunnittelijaopettajia ja hallintohenkilöstöä.

Hanke toteutetaan 1.6.2016 - 31.5.2018 välisenä aikana.

Kieltenopettajien kurssikokemuksia löytyy Valkeakoski-opiston kielitiimin blogista:
https://kielitiimi.wordpress.com/category/kokemuksia/

erasmus_-logo.jpg : 30 kB


Hand-in-Hand -projekti

Koulutus- ja hyvinvointikeskuksen yksiköt Valkeakoski-opisto ja Valkeakosken kaupunginkirjasto koordinoivat Erasmus+ -ohjelmaan kuuluvaa kumppanuushanketta, jossa kansalaisopistot ja kirjastot kehittävät yhdessä elinikäisen oppimisen palveluja ja oppimisympäristöjä kuntalaisten käyttöön.  Hankkeen partnerit ovat kirjastoja ja aikuiskoulutusorganisaatioita Italiasta, Puolasta ja Tanskasta.

Hanke käynnistyi partnereiden tapaamisella Italiassa 26.-27.10.2017. Talven 2017-2018 aikana toteutamme asiakaskyselyt, joiden avulla suunnittelemme tulevaa yhteistoimintaa. Seuraava yhteistapaamisemme on Valkeakoskella toukokuussa 2018.

Projektin toimintakausi on 1.9.2017-31.8.2019.

Lisätietoja: johanna.jokinen (at) valkeakoski.fi

Projektin kotisivu: http://handinhandlibraries.wordpress.com

Tykkää projektista Facebookissa: https://www.facebook.com/EUhandinhand/

erasmus_-logo.jpg : 30 kB

Yhdessä enemmän

Valkeakoski-opisto koordinoi viiden kunnan varhaiskasvatuksen yhteistyöhanketta, jolle opetushallitus on myöntänyt valtionavustusta. Yhteishankkeen osapuolina ovat Akaan, Pirkkalan, Pälkäneen, Urjalan ja Valkeakosken varhaiskasvatus.

Yhteishanke edistää paikallisten vasujen sisällöllistä suunnittelua ja rikastaa seudullista varhaiskasvatuksen yhteistyötä tarjoamalla foorumin yhteisille koko etelä-Pirkanmaan varhaiskasvatuksen keskusteluille. Vasun 2017 hengessä hanke vahvistaa myös varhaiskasvatuksen henkilöstön pedagogista osaamista lapsen aktiivisen toimijuuden
ja osallisuuden teemoista.

Hanke toteuttaan
oph:n myöntämällä rahoituksella ajalla 1.9.2016 - 31.12.2017
Lisätietoja: koulutussuunnittelija Marika Hoviniemi marika.hoviniemi@valkeakoski.fi, p. 040 335 7002

oph_rahoittaa.jpg : 21 kB