Kurssimaksut | Valkeakoski-opisto 2017
          

Kurssimaksut

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssimaksu laskutetaan 2 erässä, kun kurssin hinta on 120 € tai enemmän, poikkeuksena tästä musiikin yksilö- ja pienryhmäopetus sekä taiteen perusopetus, jotka laskutetaan yhdessä erässä. Kurssimaksu laskutetaan kotiosoitteeseen.

Ilmoittautuminen on peruttava opiston palvelupisteeseen, ei opettajalle, vähintään 7 vrk ennen kurssin alkua soittamalla p. 03 5691 7100 tai ilmoittautumisnumerolla netissä. Muussa tapauksessa veloitamme lukukauden kurssimaksun.

Kurssimaksua ei makseta takaisin esimerkiksi sen vuoksi, että opiskelija keskeyttää opintonsa, sairastuu tai että opintoryhmä joudutaan lopettamaan opiskelijoiden vähyyteen.

Mikäli työnantaja tai jokin muu taho maksaa kurssimaksusi, pitää laskun maksaja ja yhteystiedot ilmoittaa jo ilmoittautumisvaiheessa sille varattuun kohtaan ilmoittautumislomakkeella.

Opintoseteli: Vuosittain haemme Oph:n opintoseteliavustusta. Mikäli meille avustusta myönnetään, toimialueen eläkeläinen ja maahanmuuttajataustainen opiskelija on oikeuteltu kurssimaksua alentavaan opintoseteliin, jonka arvo on 10 €. Opintoseteleitä on rajoitettu määrä, jonka vuoksi arvomme setelin saajat. Jos haluat osallistua opintoseteliarvontaan, valitse ilmoittautuessasi kohdassa opintosetelianomus alasvetovalikosta itsellesi sopiva vaihtoehto ja olet mukana arvonnassa.

Työttömän/kansaeläkeläisen etu: Opiston toiminta-alueen työtön ja kansaneläkkeellä (ei koske työeläkkeitä) oleva henkilö voi opiskella lukuvuonna ilmaiseksi yhdellä kurssilla. Etu ei koske taiteen perusopetusta, avointa yliopisto-opetusta ja tilauskoulutusta. Jotta emme lähetä ilmaisesta kurssista laskua, edun saajan on käytävä esittämässä palvelupisteissä todistus työttömyydestä tai kansaneläkkeestä 29.9.2017/31.1.2018 mennessä. Muista kursseista peritään normaali kurssimaksu.

Kulttuuri- ja liikuntasetelit on työnantajan myöntämä henkilökohtainen etu työntekijälle, joten setelillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten maksuja. Hyväksymme seuraavat maksu ja laskutavat:
Smartum-, Tyky- ja Virikesetelit, Sporttipassi, Eazybreak, Tyky-OnLine sekä Smartum mobiilimaksukoodi.
Seteleillä ja vast. maksaminen on tehtävä 30.9.2017 / 31.1.2018 mennessä. Maksun voi suorittaa opiston palvelupisteissä.