Hyvä tietää | Valkeakoski-opisto 2017
          

Hyvä tietää

Opiston toiminnasta tiedotetaan säännöllisesti Valkeakosken Sanomien, Sydän-Hämeen Lehden, Kangasalan Sanomien, Akaan Seudun ja Urjalan Sanomien opistopalstoilla.
Internet-sivut kertovat ajankohtaisimmat asiat. Opiston Facebook kannattaa liittää seurattaviin samoin ainekohtaisia blogeja kannattaa myös seurata. Sähköpostinsa ilmoittaneille opiskelijoille lähetetään neljästi vuoden aikana sähköinen uutiskirje.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Ilmoittautuminen on peruttava vähintään 7 vrk ennen kurssin alkua opiston palvelupisteeseen, ei opettajalle, muussa tapauksessa veloitamme lukukauden kurssimaksun. Perumisen voi tehdä soittamalla p. 03 5691 7100 tai ilmoittautumisnumerolla netissä.

Oppitunnin pituus on 45 min.

Todistus annetaan pyynnöstä opiskelijoille, jotka ovat osallistuneet riittävän säännöllisesti (läsnä 2/3 oppitunneista) opintoryhmän työskentelyyn.

Opiskelijat on vakuutettu opiston puolesta opetustilanteissa mahdollisesti tapahtuvien tapaturmien varalta.

Kurssitarvikkeet, oppikirjan ja muun opiskelussa tarvittavan materiaalin opiskelijat kustantavat itse, jos kurssin kohdalla ei ole toisin mainittu.

Voit antaa myös kurssin lahjaksi.
Lahjakortteja voi ostaa palvelupisteistä.