Uutiset | Valkeakoski-opisto 2017
          

Betty Järvinen on vuoden aikuisopiskelija

16.11.2017 kello 16:36

Vuoden aikuisopiskelijaksi on opiston päätoiminen henkilökunta valinnut Betty Järvisen.

Betty Järvinen on sitoutunut kansalaisopistolainen! Vuodesta toiseen opiston alkaessa, myös hän aloittaa uutta tai jatkaa aiemmin aloitettua. Betty Järvinen on laajasti kiinnostunut vieraista kielistä ja kulttuureista. Tällä hetkellä hän opiskelee espanjaa, aikaisemmin kiinnostuksen kohteena on ollut mm. unkarin kieli.

Betty on ollut useita vuosia mukana Valkeakoski-opiston kansainvälisessä kahvilatoiminnassa, jossa hän on aina valmis vetämään yhteisiä aktiviteetteja. Hän on ottanut siipiensä suojaan nuoria pakolaisia ja ulkomaalaisia opiskelijoita ja opettanut heille suomen kieltä.

Betty Järvinen on osallistunut aktiivisesti opiston luennoille ja yhteiskunnallinen keskusteluklubi on saanut hänestä innostuneen osallistujan. Ryhmässä hän on kannustava ja optimistinen ja pitää yllä hyvää ryhmän ilmapiiriä.

Betty Järvinen on kurssilaisena tuonut opistoa esille aina myönteisessä valossa ja ymmärtää opistotyön merkityksen kuntalaisille. Hän on toiminut myös opistossa opettajana ja työväenopiston johtokunnan jäsenenä.

Betty Järvinen on koko aikuisikänsä opiskellut ja opettanut, hän on todellinen elinikäisen oppimisen esimerkki!

Vuoden aikuisopiskelijan julkistaminen Vuoden aikuisopiskelija.

 

Näytä kaikki tiedotteet »