Uutiset

Psykologiharjoittelija opiskeluhuoltoon

25.11.2019 kello 14:17

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen tammikuusta 2020 alkaen viiden kuukauden ajalle psykologiharjoittelijaa osallistumaan yksilö-, verkosto- ja kehittämistyöhön osana oppilas- ja opiskeluhuoltokokonaisuuttamme.

Valkeakosken esi- ja perusopetuksessa työskentelee kaksi psykologia, kaksi kuraattoria ja 4,5 kouluterveydenhoitajaa. Toisen asteen koulutuksessa toimii lisäksi kaksi kuraattoria, opiskeluhuollon psykologi sekä 1,5 terveydenhoitajaa. Valkeakoskella on yhdeksän esiopetusyksikköä, kahdeksan perusopetuksen koulua ja lukio.

Psykologiharjoittelijan tehtävänä on toimia Valkeakosken kaupungin oppilashuollon psykologina esi- ja perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen kentällä ja olla mukana oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukaisten yksilöllisten ja yhteisöllisten oppilashuollon palvelujen tuottamisessa. Valmius lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn; koulumaailman, yhteistyöverkostojen ja tukipalvelujen tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat perusedellytyksiä tehtävässä. Tehtävänkuva tarkentuu harjoittelijavalinnan myötä. Eduksi luetaan tietämys koulussa tehtävästä oppilas- ja opiskeluhuoltotyöstä sekä taito työskennellä lasten ja nuorten sekä yhteistyöverkostojen kanssa. Kerro hakemuksessasi vahvuuksistasi, osaamisestasi ja näkökulmistasi oppilashuollon kokonaisuudessa.

Harjoittelupaikka on tarkoitettu syventävän vaiheen psykologian opiskelijalle. Edellytämme, että opiskelija on suorittanut harjoitteluun valmentavat opinnot. Harjoittelu tapahtuu laillistetun psykologin ja opiskeluhuollon henkilöstön ohjauksessa, asiakastyötä sisältävissä toimipisteissä. Psykologiharjoittelijan esimiehenä toimii opetuspäällikkö.

Hakemukset mahdollisine liitteineen tulee toimittaa ti, 10.12.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta (työavain 263432) tai postitse osoitteella Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä opiskeluhuollon psykologi).

Valituksi tulleen on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Psykologiharjoittelun kesto on viisi kuukautta ja koeaika kaksi kuukautta. Harjoittelun ajalta maksetaan kolmelta ensimmäiseltä kuukaudelta vähintään työttömyyspäivärahan saamisen työssäoloehdon palkkaa ja sen jälkeen kahdelta kuukaudelta alalla sovellettavan työehtosopimuksen mukaista vähimmäispalkkaa. Harjoittelua varten on laadittava yliopiston kanssa harjoittelusopimus, jossa todetaan yliopiston tuki harjoittelusta. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Haastattelut pidetään tiistaina, 17.12. klo 15.00 alkaen.

Lisätietoja opetuspäällikkö Silja Silvennoinen, puh. 040 335 6200 ma, 25.11. – pe, 29.11. klo 16.30 – 17.30 sekä ma, 9.12. klo 16-17.


Valkeakoski 25.11.2019

Koulutus- ja hyvinvointikeskus

 

Näytä kaikki tiedotteet »