Uutiset

Vauvojen värikylpy PIKKUPEUKUT maaliskuussa. Käy ilmoittautumassa!

09.01.2019 kello 13:44

Vauvojen värikylpy PIKKUPEUKUT

kokoontuu lauantaisin 16., 23. ja 30.3.2019
klo 12 - 13

Valkeakoski-opiston balettisalissa
os. Kauppilankatu 2

Kurssimaksu 40 €/3 krt

Opettajina Petra Heikkilä-Perkiö ja Kirsi Tahkola

Ilmoittaudu 13.3.2019 mennessäosoitteessa
https://valkeakoski.eepos.fi

Ilmoittautuminen on sitova.

Vauvojen värikylpykurssi on 4 - 11 kk:n ikäisten vauvojen  ensikosketus värin ja materiaalien moniaistiseen  kokemiseen. Kurssille voi vauvan kanssa osallistua yksi tai  kaksi huoltajaa ja mukaan mahtuu kahdeksan vauvaa.

Värikylpymetodiin kuuluu, että työpajassa edetään materiaalien, värien ja valon kokemisesta, tunnustelusta ja havaitsemisesta itse tuotettuun jälkeen. Alun virittäytymisvaiheessa väreihin tutustutaan moniaistisesti esim. kankaiden, pallojen tai valojen avulla. Sen jälkeen alkaa värityöskentely lattian tasolla. Väreinä käytetään aineita, joita vauva voi myös laittaa suuhunsa, kuten esimerkiksi marjoja, soseita, suurimoita, jauhoja. Värikylvyssä on tärkeää vauvan ja vanhemman vuorovaikutus. Värityöskentelyn aikana vauva tuottaa jälkeä toimien yhdessä vanhempansa. Vauva on koko ajan keskipisteenä ja toiminta on vauvantahtista. Vauvan ei aina tarvitse tehdä, hän voi myös havainnoida ja aistia katsellen sekä oleillen.

Värikylpykurssille osallistuville lähetetään erillinen osallistujatiedote, jossa kerrotaan lisää värikylvyn käytännön asioista.

Värikylpy

 

Näytä kaikki tiedotteet »