OppilashakuKevät 2019

Muskariryhmissä ja musiikkivalmennuksessa on joitakin paikkoja vapaana ja täydennyshaku niihin avoinna  23.12.2018 - 6.1.2019. Käy täyttämässä  sähköinen ilmoittautumislomake.

Lisätietoja: varhaisiän musiikinopettaja Anni Pietarila p. 040 335 7036.

Musiikkiopiston solististen aineiden kevätlukukauden vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella
rehtori Sanna Saariselta, sanna.saarinen ät valkeakoski.fi
Musiikin taiteen perusopetukseen voivat hakea oppilaaksi valkeakoskelaiset, pälkäneläiset ja akaalaiset lapset ja nuoret. Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ilman pääsykoetta vapaat oppilaspaikat huomioiden. Aiempia opintoja musiikissa ei edellytetä.

Musiikkiopisto tarjoaa oppilailleen heti opintojen alussa opetusta kahtena päivänä viikossa sisältäen ryhmäopetusta ja yksilöopetusta. Ryhmässä musisoidaan yhdessä ja tutustutaan musiikin perusteisiin käytännönläheisesti ja oppilaan taso huomioiden.

Opintojen edetessä oppilas jatkaa musiikin perusteiden opiskelua ja hänen on mahdollista osallistua monenlaiseen yhteissoittoon mm. orkestereissa, kamarimusiikkikokoonpanoissa, bändeissä sekä esim. taiteen perusopetuksen yhteistyöhankkeissa. Lisäksi musiikkiopiston oppilaat esiintyvät muiden järjestämissä tilaisuuksissa.

Musiikkiopisto täyttää vapaita oppilaspaikkoja lukukausien alussa. Ensisijalla vapautuvissa oppilaspaikoissa ovat hakumenettelyssä varasijalle jääneet hakijat.

Katso lisätietoa muskariryhmistä ja opetuksen sisällöstä: Varhaisiän musiikinopetus

Vapaan linjan oppilaaksi voi hakea kuka tahansa iästä ja asuinpaikasta riippumatta. Opiskelu on omakustanteista.

LukukausimaksutViimeksi muokannut: Tuula Koskinen, 20.12.2018 13:08