Oppilashaku

Täydennyshaku lukuvuoden 2018 - 2019 opintoihin alkaa ma 6.8.2018 klo 9.00

Oppilaspaikkaa haetaan   sähköisellä lomakkeella.Uusien oppilaiden haku lukuvuodelle 2018 - 2019
alkaa 7.5.2018 klo 9.00 ja päättyy 25.5.2018 klo 15.

Musiikin taiteen perusopetukseen voivat hakea oppilaaksi valkeakoskelaiset, pälkäneläiset ja akaalaiset lapset ja nuoret. Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ilman pääsykoetta vapaat oppilaspaikat huomioiden. Aiempia opintoja musiikissa ei edellytetä.

Musiikkiopisto tarjoaa oppilailleen heti opintojen alussa opetusta kahtena päivänä viikossa sisältäen ryhmäopetusta ja yksilöopetusta. Ryhmässä musisoidaan yhdessä ja tutustutaan musiikin perusteisiin käytännönläheisesti ja oppilaan taso huomioiden.

Opintojen edetessä oppilas jatkaa musiikin perusteiden opiskelua ja hänen on mahdollista osallistua monenlaiseen yhteissoittoon mm. orkestereissa, kamarimusiikkikokoonpanoissa, bändeissä sekä esim. taiteen perusopetuksen yhteistyöhankkeissa. Lisäksi musiikkiopiston oppilaat esiintyvät muiden järjestämissä tilaisuuksissa.

Musiikkiopisto täyttää vapaita oppilaspaikkoja lukukausien alussa. Ensisijalla vapautuvissa oppilaspaikoissa ovat hakumenettelyssä varasijalle jääneet hakijat.

Muskariryhmiin ja musiikkivalmennukseen haku tapahtuu niin ikään 7.5. alkaen. Katso lisätietoa muskariryhmistä ja opetuksen sisällöstä: Varhaisiän musiikinopetus

Vapaan linjan oppilaaksi voi hakea kuka tahansa iästä ja asuinpaikasta riippumatta. Opiskelu on omakustanteista.

LukukausimaksutViimeksi muokannut: Sanna Saarinen, 2.8.2018 10:59