Oppilashaku ja lukukausimaksut

Valkeakoski  >  Opetus ja koulutus  >  Kuvataide- ja käsityökoulu Emil  >  Oppilashaku ja lukukausimaksut


Miten oppilaaksi päästään?Uusien oppilaiden hakuaika 
lukuvuodeksi 2017 - 2018 päättyi 26.5.2017.  Suurin osa ryhmistä on täynnä, mutta vuodenvaihteessa  vapautuneita oppilaspaikkoja voi tiedustella koulun toimistosta ajalla 2. - 19.1.2018 numerosta 040 335 7031.Vapautuneet oppilaspaikat täytetään ikäluokittain ilmoittautumisjärjestyksessä. Huoltaja voi ilmoittaa oppilaan sähköisellä lomakkeella otettuaan ensin yhteyttä toimistoon. Linkki lomakkeeseen löytyy alempaa tästä tekstistä.


Valkeakoski: 

Kevään oppilashaun alkamisesta ilmoitetaan huhtikuun lopulla Valkeakosken kaupungin internet-sivuilla ja Valkeakosken Sanomissa.  Kuvataide- ja käsityökoulun  oppilaaksi voivat hakea valkeakoskelaiset lapset ja nuoret täyttämällä sähköisen hakulomakkeen . Sähköinen ilmoittautumislinkki uusille oppilaille aukeaa hakuajan alettua.Oppilas voi hakeutua joko kuvataidekoulun oppilaaksi, käsityökoulun oppilaaksi tai ilmoittautua oppilaaksi molempiin. Vapaat oppilaspaikat aukeavat ikäluokittain, syntymävuoden mukaan.  Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muualta muuttaneet jo jossakin toisessa kuvataide- tai käsityökoulussa oppilaaksi hyväksytyt hakijat otetaan suoraan oppilaiksi.

Oppilas voi jatkaa opintojaan kuvataide- ja käsityökoulussa kunnes hän täyttää 18 vuotta. Oppilaat jatkoilmoittautuvat keväisin seuraavalle opintovuodelle täyttämällä sähköisen jatkoilmoittautumislomakkeen. Jos oppilas keskeyttää opintonsa ja haluaa kuitenkin myöhemmin taas jatkaa opintojaan, hänen tulee hakea uudelleen oppilaspaikkaa.

perus8.jpg : 42 kB  emppu.jpg : 41 kB

Lukukausimaksut

Kuvataide- ja käsityökoulun lukukausimaksut Valkeakoskella opintovuonna 2017 - 2018.

Opintoryhmä

Oppitunnin pituus/
viikko

Lukukausimaksu

Yhteensä koko
lukuvuosi

Valmentava opetus

1,5

80

160

Perusopetus

2

90

180

Perusopetus

2,5

100

200

Perusopetus

3

110

220

Perusopetus

3,5

115

230

Syventävät työpajaopetus

3,5

115

230

Sisarusalennukset

  • Alennus 2. lapsesta 20 €/lukukausi
  • Alennus 3. lapsesta 25 €/lukukausi

Sivistystoimen lautakunta on vahvistanut koko koulua (Akaa, Kangasala, Pälkäne ja Valkeakoski) koskevat maksut ja taksat kokouksessaan 23.5.2017 §:ssä 32. Lukuvuosimaksut vahvistetaan vuosittain, jolloin niihin voi tulla muutoksia.

Lukukausimaksuun sisältyy kaikissa opintoryhmissä laadukkaiden materiaalien ja välineiden käyttö.

  • Lukukausimaksu laskutetaan kaksi kertaa vuodessa. Myöhästyneistä maksuista peritään automaattisesti korkoa.
  • Lukukausimaksu peritään aina täysimääräisenä. Opintojen keskeyttäminen opintojen alettua ei vapauta lukukausimaksun maksamisesta.
  • Uudet oppilaat voivat perua oppilaspaikan maksutta viikon sisällä lukukauden kahden ensimmäisen opetuskerran jälkeen.
  • Jatkavat oppilaat voivat perua oppilaspaikan maksutta ennen lukukauden ensimmäistä opetuskertaa. Peruminen on tehtävät toimistoon joko sähköpostilla osoitteeseen emil@valkeakoski.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 335 7031.
  • Jos keskeyttäminen tapahtuu kesken lukukauden esim. sairauden tai poismuuton johdosta, voi rehtori myöntää anomuksen perusteella alennusta lukukausimaksusta. Oppituntien jyvitystaksa tällaisiin harkinnanvaraisiin alennuksiin on 2 €/45 min.
  • Oppilaspaikka voidaan rehtorin toimesta irtisanoa maksamatta jätettyjen lukukausimaksujen perusteella.

Viimeksi muokannut: Tuula Koskinen, 2.1.2018 13:31