Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Valkeakoski  >  Opetus ja koulutus  >  Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta tulee järjestää Opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukaisesti. Aamu- ja iltapäivätoiminta tulee rakentaa jatkumona varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen kasvatustehtävälle. Aamu- ja iltapäivätoimintaa tulee tarjota ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityisoppilaille arkipäivisin yleensä klo 7-17 välisenä aikana.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan lähtökohtana on turvallisen kasvuympäristön tarjoaminen lapselle ennen ja jälkeen koulupäivän. Aamu- ja iltapäivähoidossa painottuu laadukas vapaa-ajan toiminta ja sitä toteuttaa ammattitaitoinen henkilöstö.

Kunta voi järjestää aamu- ja iltapäivätoimintaa itse, yhdessä muiden kuntien kanssa tai se voi hankkia palvelut esimerkiksi eri järjestöiltä tai yhteisöiltä. Kunta päättää toiminnan laajuudesta ja siitä, että toiminta on järjestetty perusopetuslain mukaisesti.

Valkeakoskella  koululaisten aamu- ja iltapäivähoitoa koordinoi perusopetus. Koordinointi tarkoittaa koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan hakemusten vastaanottoa, käsittelyä ja päätöksentekoa.  Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan käytännön toiminnasta vastaavat koulujen rehtorit ja  seurakunta.


Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan maksut


Hakulomake

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinoijana opetuspäällikkö Silja Silvennoinen.

Opetuspäällikkö  
Silja Silvennoinen
040 335 6200 
silja.silvennoinen at.gif : 1 kB valkeakoski.fi

Käyntiosoite: 
Kaupungintalo,
kasvatus- ja opetustoimisto (B-osa, II krs.)
Sääksmäentie 2 
37600 ValkeakoskiViimeksi muokannut: Marja-Liisa Ojanen, 26.10.2018 14:05