Kurssitarjotin 2019-20

Valkeakoski  >  Opetus ja koulutus  >  Aikuislukio  >  Kurssitarjotin 2019-20

LUKUJÄRJESTYKSET LUKUVUODELLE 2019-20

Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan Tietotien aikuislukion kurssitarjottimeen. Käytämme lukujärjestyksessä oppiainelyhenteitä, jotka on selitetty kurssitarjottimen alla sekä opinto-oppaassa sekä nettisivujemme kohdassa tuntijako aikuislukiossa.

Ylemmässä taulukossa ovat Valkeakoskella lähiopetuksena  sekä kotikoulussa (etäopetus Adobe Connect Pron kautta) tarjolla olevat  kurssit.  Lyhyiden kielten sekä perusopetuksen ruotsin opetus on lähiopetuksena Valkeakoskella. Oppitunnit ovat kerran viikossa. Opetuksessa noudatetaan jaksojärjestelmää ja kurssit ovat yhden jakson (6-7 viikkoa) mittaisia.

Lyhyiden kielten kursseista käytämme kurssitarjottimessa selkokielisiä kurssinimikkeitä, esim englanti 4. (oppiaineiden viralliset lyhenteet ovat englanti=ENB3, saksa SAB3, espanja EAB3,ranska=RAB3, italia=IAB3). Lyhyiden kielten  opetus ei noudata jaksojärjestelmää. Kurssit kokoontuvat kerran viikossa.

Laajan yhteistyörenkaiden verkkokurssien lisäksi (LSE-verkkokurssit) Tietotien aikuislukio tarjoaa yhdessä Pirkanmaan aikuislukion kanssa valikoiman pakollisia ja syventäviä kursseja verkko-opiskeluna. Kurssit ovat avoinna koko lukuvuoden non stop -periaatteella ja ilmoittautuminen onnistuu kätevästi aikuislukion nettisivuilla (etusivulla olevan linkin kautta).

Tutustu myös  LSE-verkkokursseihin (enimmäkseen reaaliaineiden kursseja) nettisivujemme vasemmassa valikossa olevan linkin kautta. Mikäli tarvitset sellaisen verkkokurssin, jota et löydä tarjottimiltamme, käänny opinto-ohjaajan puoleen. Kaikki lukion pakolliset ja syventävät kurssit voi suorittaa meillä verkko-opiskeluna.

Lukuvuoden 2019-20 kurssitarjottimeen pääset seuraavasta linkistä:.

Kurssitarjotin 2019-20


Viimeksi muokannut: Tomi Pakalén, 12.6.2019 11:17