Ilmoittautumiset kursseille

Valkeakoski  >  Opetus ja koulutus  >  Aikuislukio  >  Ilmoittautumiset kursseille

OHJEITA KURSSI-ILMOITTAUTUMISIIN

Ennen kuin ilmoittaudut yksittäisille kursseille, varmista, että olet ilmoittautunut aikuislukion tai verkkolukion opiskelijaksi lv. 2019-20.

Ilmoittaudu jokaiselle kurssille erikseen kliksauttamalla kurssin tunnusta ja täyttämällä kaikki pyydetyt tiedot. Muista lähettää lomake. Ennen kurssin alkua saat opettajalta sähköpostia, jossa hän antaa kurssiin liittyviä ohjeita. Varmista siis, että kirjoitat sähköpostisoitteesi oikein.

Mikäli sinulle tulee tarve ottaa yhteyttä opettajiin jo ennen kurssin alkua, löydät opettajien sähköpostisoitteet ilmoittatumismodulien jälkeen hieman alempaa. 

HUOM! Mikäli ilmoittaudut kurssille sen jo alettua, laita opettajalle ilmoittautumisen lisäksi myös henkilökohtainen sähköpostiviesti, jossa kerrot ilmoittautuneesi kurssille. Tällöin pääset aloittamaan kurssin nopeammin. Opettajien sähköpostisoitteet alempana tällä sivulla.

Valkeakoskella lähiopetuksena tarjottaville lyhyiden kielten kursseille (englanti, espanja, saksa, italia) ei ilmoittauduta näillä lomakkeilla vaan pelkkä opiskelijaksi ilmoittautuminen riittää. Valitse siinä lomakkeessa kurssi, jolle ilmoittaudut. 


ILMOITTAUDU 2. JAKSON (ALKAA 22.10.) KURSSEILLE:

NON STOP ABIKURSSIT. KUN ILMOITTAUDUT, LÄHETÄ MYÖS OPETTAJALLE ERILLINEN SÄHKÖPOSTIMUISTUTUS ILMOITTAUTUMISESTASI

ILMOITTAUDU NON STOP -VERKKOKURSSEILLE

Kurssit ovat avoinna koko lukuvuoden ja voit aloittaa ne milloin tahansa lukuvuoden aikana. Ilmoittaudu kuitenkin viimeistään huhtikuussa.  Lisää reaaliaineiden kursseja löydät aikuislukioiden yhteiseltä LSE-tarjottimelta. Linkki on aikuislukion nettisivuilla.

Ilmoittautuessasi näille kursseille, laita myös opettajalle erillinen sähköpostiviesti, jossa kerrot, että olet nyt aloittamassa kurssin opiskelun. Opettajien sp-osoitteet löydät hieman alempana.


PITKÄN MATEMATIIKAN NON-STOP KURSSIT (opettaja kaikilla kursseilla Marjo Paunonen):
Opettajien sähköpostisoitteet ovat etunimi.sukunimi@edu.valkeakoski.fi

paitsi seuraavat opettajat:

Riina Jukola:   etunimi.sukunimi@sasky.fi

Pentti Juntunen: etunimi.sukunimi@sasky.fi

Arto Martikainen :   etunimi.sukunimi@sasky.fi