Ilmoittautumiset kursseille

Valkeakoski  >  Opetus ja koulutus  >  Aikuislukio  >  Ilmoittautumiset kursseille

OHJEITA KURSSI-ILMOITTAUTUMISIIN

Ennen kuin ilmoittaudut yksittäisille kursseille, varmista, että olet ilmoittautunut aikuislukion tai verkkolukion opiskelijaksi lv. 2018-19.

Ilmoittaudu jokaiselle kurssille erikseen kliksauttamalla kurssin tunnusta ja täyttämällä kaikki pyydetyt tiedot. Muista lähettää lomake. Ennen kurssin alkua saat opettajalta sähköpostia, jossa hän antaa kurssiin liittyviä ohjeita. Varmista siis, että kirjoitat sähköpostisoitteesi oikein.

Mikäli sinulle tulee tarve ottaa yhteyttä opettajiin jo ennen kurssin alkua, löydät opettajien sähköpostisoitteet ilmoittatumismodulien jälkeen hieman alempaa. Opinto-ohjaajan tavoitat sähköpostitse osoiteesta tomi.pakalen(at)edu.valkeakoski.fi

H UOM! Mikäli ilmoittaudut kurssille sen jo alettua, laita opettajalle ilmoittautumisen lisäksi myös henkilökohtainen sähköpostiviesti, jossa kerrot ilmoittautuneesi kurssille. Tällöin pääset aloittamaan kurssin nopeammin. Opettajien sähköpostisoitteet alempana tällä sivulla.

Lyhyiden kielten kursseille (englanti, espanja, saksa, italia) ei ilmoittauduta näillä lomakkeilla vaan pelkkä opiskelijaksi ilmoittautuminen riittää. Valitse siinä lomakkeessa kurssi, jolle ilmoittaudut. 


ILMOITTAUDU 1. JAKSON (ALKAA 27.8.) KURSSEILLE:

Ilmoittautuminen alkaa hyvissä ajoin ennen  jakson alkua.

ILMOITTAUDU NON STOP -VERKKOKURSSEILLE

Kurssit ovat avoinna koko lukuvuoden ja voit aloittaa ne milloin tahansa lukuvuoden aikana. Ilmoittaudu kuitenkin viimeistään huhtikuussa.  Lisää reaaliaineiden kursseja löydät aikuislukioiden yhteiseltä LSE-tarjottimelta. Linkki on aikuislukion nettisivuilla.


Non stop -kursseille voit ilmoittautua jälleen elokuussa 2018. Huomaa, että joitakin kursseja on tarjolla kesäkurssitarjottimella. 


Opettajien sähköpostisoitteet ovat etunimi.sukunimi@edu.valkeakoski.fi

paitsi seuraavat opettajat:

Heidi Harjula:   etunimi.sukunimi@sasky.fi

Anja Moilanen: etunimi.sukunimi@gmail.com