Valkeakosken kaupungin tunnukset

Valkeakoski  >  Kuntainfo ja hallinto  >  Viestintä  >  Valkeakosken kaupungin tunnukset

Yhtenäinen visuaalinen ilme auttaa kaupungin asukkaita, yrityksiä ja matkailijoita tunnistamaan ja löytämään kaupungin tarjoamat palvelut. Yhtenäinen ilme voimistaa myös sanoman tehoa sekä kaupungin sisäisessä että ulkoisessa viestinnässä.

Mansikkatunnus

Valkeakosken kaupungin graafisena tunnuksena käytetään mansikkaa, johon on yhdistetty Valkeakoski-sana ja slogan ”Kun haluat palvelukseesi kaupungin”. Tunnusta voi käyttää myös ilman slogania. Logosta käytetään ensisijaisesti väriversiota.

Logon ja sen ohjeistuksen voi ladata oheisista linkeistä. Mikäli logosta käytetään versiota, johon on liitetty alateksti ”Kun haluat palvelukseesi kaupungin”, tulee varmistua siitä, että myös alateksti on selkeästi luettavissa.

Tallenna logo linkistä tai kuvasta itsellesi. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sen kohteen linkkiä/kuvaa, jonka haluat tallentaa ja valitse Tallenna kohde nimellä.

mansikkalogo_nettiin-200-pix-levea.jpg : 7 kB

mustavalkoinen mansikkalogo nettiin 200 pix leveä

Mansikkalogo sloganilla nettiin 200 pix leveäVaakunatunnus

Vaakunatunnusta käytetään virallisissa asiayhteyksissä, kun halutaan korostaa asian viranomaisluonnetta esimerkiksi asioinnissa muiden viranomaisten kanssa.
Vaakunaa ja mansikkatunnusta ei koskaan käytetä samanaikaisesti.

vaakuna_nettiin 200-pix-levea.jpg : 8 kB

mustavalkoinen vaakuna nettiin 200 pix leveä


Graafinen ohjeisto

Graafisessa ohjeistossa selvitetään, miten Valkeakosken kaupungin viestinnän keskeisiä tunnuksia ja elementtejä käytetään.

Graafiset ohjeet on tarkoitettu lähinnä Valkeakosken kaupungin oman organisaation käyttöön. Yhtä lailla niitä voivat tarvita tahot, jotka tekevät yhteistyötä kaupungin kanssa.

Yhteistyökumppaneiden on pyydettävä kaupungilta lupa vaakunan tai mansikkatunnuksen käyttöön. Luvan vaakunan käyttöön myöntää kaupunginjohtaja. Mansikkatunnuksen käyttöön luvan myöntää ja tulkinnanvaraiset kysymykset ratkaisee markkinointipäällikkö.

Lisätietoja ja ohjeita graafisen ohjeiston soveltamiseen saa kaupungin markkinointiviestinnästä.

Valkeakosken kaupungin graafinen ohjeisto (pdf, 3115 kt)

Viimeksi muokannut: Petri Ahonen, 3.4.2019 15:13