Viestintä

Valkeakosken kaupungin tunnus  

Valkeakosken kaupungin vision ”Kasvava Valkeakoski on puhtaasta luonnosta ja asiakaslähtöisistä palveluista tunnettu kaupunki – asukkaiden ja yritysten mansikkapaikka” saavuttaminen edellyttää koko kaupungin organisaatiolta aktiivista ja asiakaslähtöistä viestintää.

Monet asiat ovat Valkeakoskella todellisuudessa hyvin, mutta jos asukkaat, yritykset ja matkailijat eivät niistä tiedä, ei kaupungin palveluita osata välttämättä käyttää hyödyksi. Aktiivisella ja ennakoivalla viestinnällä varmistetaan, että jokainen löytää täältä oman mansikkapaikkansa.

Kaikilla paikkakunnilla on oma mielikuva, brändi. Jokainen Valkeakosken kaupungin palveluksessa oleva, täällä asuva ja toimiva luo sitä omalta osaltaan. Töissä, vapaa-ajalla ja matkoilla.  Tekemällä ja puhumalla muille siitä, millaista täällä on olla, asua tai yrittää. Mielikuvan voima on vahva, mutta vahvat ovat meillä siihen eväätkin. Avulias, osaava ja uudelle avoin Valkeakoski on juuri oikean kokoinen, terveesti kehittyvä ja mukavan mutkaton kaupunki.

Valkeakosken kaupungin viestintä perustuu kaupungin arvoihin, joita ovat yhteistyökykyisyys, kehityshakuisuus, avoimuus, oikeudenmukaisuus ja luovuus.  Kaupunginhallitus on hyväksynyt kaupungille virallisen viestintäohjeen, jossa määritetellään kaupungin viestinnän keskeiset lähtökohdat, organisointi ja vastuut.

Valkeakosken kaupungin viestintäohje (pdf, 99 kt)


Viimeksi muokannut: Petri Ahonen, 12.3.2018 15:35