Tarjouspyynnöt

Valkeakoski  >  Kuntainfo ja hallinto  >  Tarjouspyynnöt

Hakemus rintamaveteraanien kotiin annettavien palvelujen ja avokuntoutuspalveluiden tuottajaksi ajanjaksolle 1.1.2019–31.12.2020

29.11.2018 kello 15:53

Valkeakosken kaupunki ostaa yksityisiltä palvelun tuottajilta rintamaveteraanien kotiin annettavia palveluita ja avokuntoutuspalveluita. Tällä hakemuksella voi hakea rintamaveteraanien kotiin annettavien ja avokuntoutuspalveluiden tuottajaksi. Palveluntuottajan tulee täyttää tämä hakemus ja toimittaa pyydetyt liitteet. Kaikki ehdot täyttävät palveluntuottajat hyväksytään palveluntuottajaksi. Hakemuksen tultua hyväksytyksi tehdään erillinen sopimus palveluntuottajan ja kaupungin välillä. Valkeakosken kaupunki ei sitoudu mihinkään tiettyyn hankintamäärään, vaan tällä järjestelyllä muodostetaan hankinnalle puitteet, minkä sisällä oleville palveluntuottajille ohjataan asiakkaita maksusitoumuksilla. Hyväksytyt palveluntuottajat tuottavat palveluja asiakkaiden saaman päätöksen mukaisesti. Rintamaveteraaneille lähetetään palvelutuottajien luettelo. Valkeakosken kaupunki voi lisäksi pitää luetteloa sopimuskumppaneista internetsivuillaan.

Kotona asumista tukevia palveluja ovat: Hoitajan apu kotiin, kotisairaanhoito, siivous-, asiointi- ja saattoapu, ikkunanpesu, ateriapalvelu, pyykkipalvelu, kylvetys. Myös vakituisen asunnon rännien puhdistaminen, tukikaiteiden asentaminen, pihan lumen luonti tai nurmikon leikkuu ovat kotiin annettavia palveluita.

Tuettua kotona kuntoutumista ovat: Kotiaskareiden tekeminen yhdessä rintamaveteraanin kanssa, esim. aterioiden valmistaminen, asioinnissa tukeminen. Toiminta voi olla ennaltaehkäisevää, toimintakykyä ylläpitävää, kotona selviytymistä tukevaa toimintaa. Toiminta voi olla myös yhdessä ulkoilua, jumppaa, seurustelua tai pelien pelaamista

Avokuntoutuksen toimintamuotoja ovat: Erilaiset terapiat esim. fysioterapia, toimintaterapia, jalkahoito, hieronta tai muu yksilölliseen tarpeeseen perustuva terapia tai psykososiaalinen tuki. Avokuntoutus on mahdollista toteuttaa myös rintamaveteraanin kotona, jos se on hänen terveydentilansa vuoksi tarpeen.
Avokuntoutuksena on mahdollista antaa myös pelkkää jalkojenhoitoa sitä tarvitsevalle rintamaveteraanille.

Hakemus palveluntuottajaksi tulee tehdä ja palauttaa 21.12.2018 mennessä.

Klikkaa tästä ilmoitukseen ikäihmisten palvelujen sivulle. Lomakkeen saa sieltä avattua.

 

Näytä kaikki tiedotteet »