Ohjeita Taide & Taito -joulumarkkinamyyjille

Valkeakoski  >  Kulttuuri ja vapaa-aika  >  Voipaalan taidekeskus  >  Tapahtumat  >  Taide & Taito -joulumarkkinat  >  Ohjeita Taide & Taito -joulumarkkinamyyjille

Ohjeita Taide & Taito -joulumarkkinamyyjille:

- Myyjät voivat saapua paikalle markkinapäivänä klo 8.30 alkaen.

- Pöytämaksu maksetaan Voipaalan toimistoon, josta saa maksettuaan paikkanumeron. Maksun voi myös suorittaa Voipaalan toimistoon markkinoita edeltävällä viikolla taidekeskuksen aukiolon puitteissa. Yksi sisäpaikka maksaa 30 €, ulkopaikat maksavat 20 €. Maksu pankkikortilla tai käteisellä, varaa tasaraha.

- Sisäpaikkoja on Voipaalan päärakennuksessa, juhlatila Navetassa sekä Majuskan Pytingissä. Ulkopaikat levittäytyvät väenpihalta Voipaalan päärakennuksen ja Navetan liepeille.

- Paikat jaetaan järjestäjän toimesta. Otamme ilmoittautumislomakkeeseen kirjatut paikkatoiveet huomioon mahdollisuuksien mukaan. Emme voi kuitenkaan taata tiettyä paikkaa!

- Alueelle voi tuoda tavaraa autolla, mutta koska Voipaalan pihatiet ovat pelastusteitä, niille ei saa pysäköidä kuin tavaran purkamisen ajaksi. Pysäköinninohjaajat opastavat myyjiä autojen parkkeerauksessa.

- Sisäpaikoilla on pöydät Voipaalan puolesta. 

Navetassa ja pytingissä on suorakaiteen muotoiset myyntipöydät (noin 70 x 140 cm ja 70 x 120 cm) ja päärakennuksessa pyöreät pöydät (halkaisija 100 cm). Ulkopaikoille myyjät tuovat itse pöydät ja katokset mukanaan. 

- Ulkomyyjät: Mikäli tuot mukanasi katoksen, huomioi sen kiinnittäminen maahan painoin: Telttojen kiinnitys; 2x2m vähintään 2 kpl 20 kg:n painoja tai 3 kpl 15 kg:n painoja 4x4m vähintään 3 kpl 20 kg:n painoja tai 4 kpl 15 kg:n painoja 4x8m vähintään 5 kpl 20 kg:n painoja tai 6 kpl 15 kg:n painoja. Kyseisten painojen pitää olla kunnolla kiinnitettävissä tukevasti telttakehikkoon. Telttojen kiinnityksessä voidaan käyttää myös maakiiloja.

- Rasvakeittimien ja asiakastilan välissä oltava vähintään 30 cm korkea suojus.

- Myyntipaikkaan jossa käsitellään tulta, on sijoitettava vähintään yksi sammutuspeite ja vähintään yksi 6 kg käsisammutin. Myyjät tuovat itse omat sammutusvälineensä!

- Nestekaasuille ei ole erillistä varastoa alueella, täten m yyntipaikalla saa olla enintään 25 kg nestekaasua. Jokainen pullo tulee olla kytkettynä käyttölaitteeseen. 

- Sisäpaikoille on mahdollista saada sähköpaikka ennakkovarauksella. Sähköstä peritään 10 €:n lisämaksu paikkamaksun (30 €) lisäksi. Ulkopaikoille ei saa sähköä.

- Elintarvikkeiden myynnin mahdolliset luvat ovat myyjän vastuulla.

- Voipaala tiedottaa markkinoista paikallisesti lehdistölle sekä omien nettisivujen ja Facebookin kautta sekä tienvarsi-ilmoituksin.

- Markkinoiden siivous:
Jokainen myyjä vastaa omasta alueestaan. Elintarvik keiden roskat tulee viedään pois hyvässä järjestyksessä. Kartanon taaemmassa päässä on suuri roskasäiliö ja alueella pienempiä. Niitä tulee käyttää!

Kiitos kaikille jo ennakkoon!

Mukavia markkinahetkiä!