Luokkaretkelle Voipaalaan

Valkeakoski  >  Kulttuuri ja vapaa-aika  >  Voipaalan taidekeskus  >  Ryhmille  >  Luokkaretkelle Voipaalaan

Voipaalan taidekeskuksessa Sääksmäellä sukelletaan toukokuussa teatterin ja mysteerien maailmaan! Valittavana on kaksi työpajaa, jotka opettavat niin alueen historiaa, draamakasvatusta kuin ryhmätyötaitojakin ja - mikä parasta - kutkuttavat seikkailumieltä! Vetäjinä pajoissa toimivat teatteri-ilmaisun ohjaajat (AMK) Sanna ja Veli-Pekka Ristaniemi.

Luokkaretkipäivän hinta on 15 euroa/oppilas.Hintaan sisältyy valitsemanne työpajan lisäksi tutustuminen Voipaalan taidekeskukseen sekä Rapolan linnavuoreen. 

Voipaalassa toimii Kartanokahvila, josta etukäteisvarauksella voi tilata välipalapaketin hintaan 5 euroa/oppilas.


KADONNUT KOHTAUS- teatteriesitys
Eletään vuotta 1862. Kartanossa vieraisilla oleva kirjailija Emil Nervander on kesätuulen yllättäessä sekoittanut käsikirjoituksensa sivut ja hukannut yhden kohtauksen kokonaan. Luokka pääsee auttamaan uuden kohtauksen ideoimisessa, rakentamisessa ja esittämisessä Neiti Nervanderin avustuksella. Alussa leikitään lämmittäviä teatterileikkejä, jonka jälkeen pienryhmät saavat kukin omat tehtävänsä puvustamisen, lavastuksen, näyttelemisen ja muun teatteriesityksen rakentumisen saralla. Lopuksi esitetään valmis kohtaus. Tervetuloa näyttelemään!
Sopii 6-12-vuotiaille. Kesto 2 tuntia. Tapahtuu sisätiloissa. Sään salliessa voidaan aloitella ulkona.KUMMITUSJAHTI-mysteeripeli
Rapolan kaivauksissa on löytynyt mystinen arkku, jonka avain on hukassa. Ensimmäinen vihje löytyy kenties Voipaalan kartanosta. Seikkailu on valmis alkamaan! Tervetuloa osallistumaan koko luokan voimin yhteistyötaitoja harjoittavaan kummitusjahtiin Voipaalan kartanoalueen historiallisessa ympäristössä pelinvetäjän johdolla.
Sopii 6-12-vuotiaille. Kesto 2 tuntia. Liikutaan alueen sisä- ja ulkotiloissa.

Tiedustelut ja varaukset:

kulttuurituottaja at.gif : 1 kB valkeakoski.fi, 040 335 6036