Kesäkäpälä lapsille

Valkeakoski  >  Kulttuuri ja vapaa-aika  >  Voipaalan taidekeskus  >  Kesäkäpälä lapsille

kapalalogo.gif : 2 kB

Voipaalan Kesäkäpälä tarkoittaa taidepainotteista ohjattua toimintaa lapsille arki-iltapäivisin. Kesäkäpälässä lapsi pääsee kokeilemaan eri tekniikoita ja materiaaleja vaihtuvin teemoin. Sään salliessa nautitaan myös Voipaalan pihapiirin tarjoamista mahdollisuuksista niin taiteen tekemiseen kun leikkeihinkin. 


Kesäkuussa 2018 tiistaista torstaihin lapsille 


  • Tiistaisin sarjakuvien tekemistä
  • Keskiviikkoisin animaatioita
  • Torstaisin luovia maalaustekniikoita

Työpajat sopivat parhaiten 6-14-vuotiaille.

Työpajoja vetää ohjaustoiminnon artenomi Saara Kartimo  tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin  5.-28.6 .2018 klo 13-16 . Työpajat kestävät 3 tuntia.


Kesäkäpälän hinta 6 €/lapsi sisältää ohjauksen, tarvittavan materiaalin ja näyttelykäynnin (maksetaan paikanpäällä, kokoontuminen klo 13 Voipaalan eteisessä).

Kesäkäpälään kannattaa ilmoittautua etukäteen numeroon 040 335 7071 tai Voipaalan toimistoon (voipaala at.gif : 1 kB valkeakoski.fi.  Voit myös tulla paikanpäälle (tapaaminen Voipaalan eteisessä klo 13) vaikka et olisi etukäteen ilmoittautunut!Heinäkuun pop up -pajat 2018


Heinäkuun pop up -pajat Voipaalassa on tarkoitettu kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Ohjaustoiminnan artenomi Saara Kartimo järjestää kivoja ja nopeita piirustus- ja askartelutehtäviä sisällä tai ulkona. Pop up -paja on avoinna 3.7.-1.8.tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13-16 välillä.

Pajaan voi osallistua vaikka näyttelykäynnin yhteydessä! Pop up -työpajaan voit osallistua näyttelymaksun hinnalla. 

maalari1.jpg : 12 kB