Vuokrausehdot, Historiahuone

Historiahuoneen vuokrausehdot

Tilan vuokraajaa pyydetään huomioimaan seuraavat asiat:

- Kartanossa sijaitseva historiahuone on vuokrattavissa taidekeskuksen avoinnaoloaikana. V arausaika pitää sisällään mahdollisen tilajärjestelyn (esim. tuolien ja pöytien siirtäminen) sekä omien jälkien siistimisen tilaisuuden lopulla.  Mikäli muun toiminnan salliessa haluatte vuokrata tilaa muina kuin talon avoinnaoloaikoina, tulee asiakkaan maksettavaksi myös henkilökuntakulut. 

- Varaus koskee vain historiahuonetta, johon tilaisuuden tulee rajoittua. Taidenäyttelyn tiloihin vain pääsymaksulla (6/5/1 €).  Eteisessä sijaitseva naulakko sekä wc-tilat ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä.  Uudistettuun historiahuoneeseen käynti tapahtuu kahvilan läpi.

- Historiahuoneessa ei ole ovia, toisin sanoen, vuokraajan on hyvä tiedostaa, että näyttelytiloista mahdollisten ääntä pitävien taideteosten, muiden asiakkaidemme näyttelyssä ja kahvilassa aiheuttamat äänet voivat kuulua huoneeseen. 

- Keittiötilat eivät ole asiakkaiden käytössä, joten parhaiten tarjoilu järjestyy  kahvilaamme ylläpitävän yrittäjän toimesta. 

- Pyydämme myös informoimaan vieraitanne, että ajoneuvot tulee jättää parkkialueelle. Kartanon pihatiet ovat pelastusteitä, jotka on pidettävä vapaina.

- Vuokran maksutavasta tulee sopia varausvahvistuksen yhteydessä. Laskutukseen tarvitsemme maksajan sotu- tai y-tunnuksen ja osoitetiedot. Vuokrahinnan voi käydä maksamassa myös Voipaalan toimistoon käteisellä tai pankkikortilla.