Vuokrausehdot, Historiahuone

Historiahuoneen vuokrausehdot

Tilan vuokraajaa pyydetään huomioimaan seuraavat asiat:

- Kartanossa sijaitseva historiahuone on vuokrattavissa taidekeskuksen avoinnaoloaikana. Mikäli muun toiminnan salliessa haluatte vuokrata tilaa muina aikoina, tulee asiakkaan maksettavaksi myös henkilökuntakulut. 

- Varaus koskee vain historiahuonetta, johon tilaisuuden tulee rajoittua. Esimerkiksi eteinen on taidekeskuksen kaikkien asiakkaiden käytössä, joten siinä ei voi järjestää vastaanottoa. Taidenäyttelyn muihin tiloihin vain pääsymaksulla (6/5/1 €).  Eteisessä sijaitseva naulakko sekä wc-tilat ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä.

- Historiahuoneessa ei ole ovia, toisin sanoen, vuokraajan on hyvä tiedostaa, että näyttelytiloista mahdollisten ääntä pitävien taideteosten, muiden asiakkaidemme, sekä toimistotyön aiheuttamat äänet voivat kuulua huoneeseen. Tilan käyttö edellyttää vastavuoroisesti näyttely- ja kahvila-asiakkaidemme huomioon ottamista.

- Varausaika pitää sisällään mahdollisen tilajärjestelyn (esim. tuolien ja pöytien siirtäminen) sekä omien jälkien siistimisen tilaisuuden lopulla. Varausaika joko alle tai yli 4h.

- Keittiötilat eivät ole asiakkaiden käytössä, joten parhaiten tarjoilu järjestyy kahvilaamme ylläpitävän yrittäjän toimesta. 

- Pyydämme myös informoimaan vieraitanne, että ajoneuvot tulee jättää parkkialueelle. Kartanon pihatiet ovat pelastusteitä, jotka on pidettävä vapaina.

- Vuokran maksutavasta tulee sopia varausvahvistuksen yhteydessä. Laskutukseen tarvitsemme maksajan sotu- tai y-tunnuksen ja osoitetiedot. Vuokrahinnan voi käydä maksamassa myös Voipaalan toimistoon käteisellä tai pankkikortilla.