Uutiset

Valkeakosken vapaaehtoinen 2019 on Raija Lehtonen

04.12.2019 kello 16:09

Eilen palkittiin ensimmäinen Vuoden vapaaehtoinen Valkeakoskella! Kunniakirja luovutettiin Raija Lehtoselle, joka on tehnyt pitkän ja ansiokkaan päivätyön Kyläpaikassa. Raija luonnehdittiin äänestäjien perusteluissa mm. ahkeraksi, tunnolliseksi, toisten innostajaksi, aina valmiina auttamaan ja Kyläpaikan peruspilariksi. Raija toimii vapaaehtoisena myös seurakunnassa.

Yllätys kunniamaininnan Vuoden vapaaehtoisteosta sai Somesta Voimaa- hyväntekeväisyyskampanja ja sen ideoineet Olli Blomster ja Karolus Riethartti. Äänestäjät perustelivat kampanjaa ja sen toteuttajia pyyteettömiksi hyvän tekijöiksi jotka ymmärtävät hyvin heikosti toineentulevien ongelmia, eivät tavoittele itselleen kunniaa ja ovat rehellisiä ja kaikkia kohtaan oikeudenmukaisia. Lämpimästi onnea Raija, Olli ja Karolus!

Valkeakosken vapaaehtoisen valitsi yleisön ehdotusten pohjalta Valkeakosken vapaaehtoistoiminnan Valikkoryhmä, johon kuuluvat Sääksmäen seurakunta, Valkeakosken kaupunki, SPR Valkeakosken yhdistys, MLL Valkeakosken yhdistys ja Tohka Säätiö.

 

Näytä kaikki tiedotteet »