Tapahtumakalenteri

Valkeakoski  >  Kulttuuri ja vapaa-aika  >  Tapahtumakalenteri

Trio Toiset (kuusikätinen pianokonsertti), Voipaalan taidekeskus

Valkeakoski
18.8.2018 17:00

Kolmen pianistin kokoonpano Trio Toiset istuu jälleen yhden ja saman pianon ääreen loihtimaan viihdyttäviä, koskettavia ja yllättäviä säveliä!

Tervetuloa idylliseen Voipaalan taidekeskukseen viihtymään klassisen pianomusiikin parissa. Tällä kertaa Trio Toiset soittaa noin 45 minuutin ohjelman, joka sisältää sovituksia ja kuusikätiselle kokoonpanolle sävellettyjä helmiä. Tällaista kokoonpanoa ei usein näe eikä koe, ja konsertti sopii myös lapsille.

Ohjelma:

  • Louis Mey: La Chasse 
  • Johann Sebastian Bach: Durch Adams Fall ist ganz verderbt 
  • Alfred Schnittke: Hommage a Stravinsky, Prokofiev and Shostakovich 
  • Jean Cras: Âmes d'enfants: 1. Pures 2. Naïves 3. Mystérieuses 
  • László Süle: 3 Canons for Six Hands: 1. Allegro sarcastico 2. Andante semplice 3. Presto volando

Lippuja myydään Voipaalan toimistosta ti-pe klo 11-18 ja tapahtumapäivänä la 18.8. klo 11 alkaen. Liput 15 €, eläkeläiset ja opiskelijat 12 € ja alle 17-vuotiaat 1 €.

---------------

Trion jäsenet ovat Hanna Jokinen, Hiljamaija Myllynen ja Iina Peltomäki, jotka tutustuivat toisiinsa opiskellessaan Helsingin Konservatoriossa yhdeksän vuotta sitten. Trio haluaa löytää saumattoman yhteisen liikkeen ja hengityksen kolmen muusikon kesken. Moderni musiikki inspiroi kolmikkoa löytämään pianosta vielä uusia, ennenkuulumattomia mahdollisuuksia.

Kokoonpano on opiskellut kamarimusiikkia Antti Hotin ja Joonas Pohjosen johdolla. Performanssitaiteen yhdistämistä klassiseen musiikkiin heille on opettanut lausuntataiteilija Eilakaija Sippo. Lisäksi he ovat tehneet yhteistyötä säveltäjien Mauri Viitala ja László Süle kanssa.

Trio Toisten kaikki jäsenet ovat valmistuneet muusikoiksi Helsingin Konservatoriosta vuonna 2012 ja he valmistuivat musiikkipedagogeiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta (Peltomäki 2017 ja Myllynen 2018) ja Tampereen ammattikorkeakoulusta (Jokinen 2017). Tällä hetkellä esittävän säveltaiteen maisteriopintojaan suorittavat Peltomäki Tallinnan musiikkiakatemiassa ja Jokinen Veronan konservatoriossa.

---------------


Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivuilta.


Voipaalan taidekeskus
Sääksmäentie 772« Takaisin

Näytä viikon tapahtumat »

Näytä kuukauden tapahtumat »