Seikkailupuisto

Seikkailupuisto sijaitsee Apialla. Iloa ja yhdessäoloa! 

Seikkailupuisto on avoinna kesäaikaan klo 9-20. Puistossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten kesäteatterinäytöksiä ja konsertteja.  Huom. puisto suljetaan tuntia ennen teatteriesityksiä ja avataan näytöksen jälkeen.  Katso teatterin näytösaikataulu tai tarkista soittamalla matkailuinfoon puh. 040 335 6512.

Seikkailupuisto sijaitsee Apianniemessä, Apian urheilukentän ja uimarannan naapurissa, kävelymatkan päässä Valkeakosken keskustasta.

Puistossa voivat käydä seikkailemassa kaikki halukkaat ikään katsomatta. Seikkailupuistossa voi kahlata ja uida laguunissa tai hiekkarannalla, leikkiä luonnossa, kiipeillä useissa kiipeilytelineissä tai vaikka seikkailla linnanmuureilla ja -torneissa. 

Seikkailupuistoon kannattaa lähteä koko perheen voimin, ajan ja eväiden kanssa. Alueella on myös uimaranta. Puistoon on vapaa pääsy. Koiria tai muita lemmikkejä ei saa tuoda porttien sisäpuolelle. 

Seikkailupuiston sijainti kartalla

Pysäköinti

Lähimmät pysäköintipaikat sijaitsevat Urheilukadun itäpäässä, josta on 200 metrin kävelymatka seikkailupuistoon. Urheilukadun länsipäässä sijaitsevan Urheilutalon pihassa on myös hyvät parkkitilat, joilta on Pässinmäenkatua pitkin 300 metriä puistoon. Hyvä vaihtoehto on myös auton jättäminen Kauppatorille, Matkailutoimiston läheisyyteen, josta Putaansillan (kävelysilta) ja Pässinmäenkadun kautta on hieman pidempi (n. 550 m), mutta idyllinen reitti puistoon .


Seikkailupuiston valleja

Kesäteatterin vuokraus

Kesäteatteria voi vuokrata tapahtumiin kulttuuritoimistosta puh. 040 335 7020.

Puiston ja leikkivälineiden kunnossapidosta vastaa  Kiinteistökeskus.

Kts. myös matkailu -> lapsille

Viimeksi muokannut: Hanna Parviainen, 2.11.2018 12:38