Tapahtumakalenteri

Valkeakoski  >  Kulttuuri ja vapaa-aika  >  Nuoret  >  Tapahtumakalenteri

Ollaan yhdessä -korttelikerhotapaaminen, Ilola, Wanha asema

Valkeakoski
24.4.2019 10:00 - 13:00

Jo aikoinaan 1990-luvulla alkanut "korttelikerho"-tapaamisperinne jatkuu edelleen, viime vuonna aloitettiin kerran kuussa tapaamisia Metsäkansan Wanhalla asemalla. Tapaamisten tarkoituksena on mm. ennaltaehkäistä ikääntyneisyyden tuomia ongelmia ja avunhakemisen helpottaminen sekä verkostoituminen ja mahdollisten ystävyyssuhteiden luominen, mutta eritoten kanssaihmisen läheisyys ja keskusteluhetket.

Jatketaan "korttelikerho"-ajatuksella keskiviikkona 24.4. klo 10-13.30 Metsäkansan Wanhalla Asemalla. Jalkahoitaja Tiina Virtanen Herttaiset Jarpaat- jalkahoitolasta tulee kertomaan jalkojen hyvinvoinnista.

Kokoonnutaan yhdessä juttelemaan ja kertomaan kuulumisia yhdessä, rupatellaan, tutustutaan toisiin. Neuvotaan toinen toisiamme ja välillä paikalla saattaa olla joku asiantuntija.

Monella ikäihmisellä/seniorilla/yksinäisellä on tarve toisen ihmisen kanssakäymiseen. Avuntarvetta voi olla esimerkiksi kännykän tai tietokoneen käytön suhteen.

Tapaamisessa jutellaan tarkemmin, mitä toiveita porukalla on tulevien kokoontumisten sisällöksi ja kokoontumiskertojen tiheydestä jne.

Mahdollisuus kahvitella ja ruokailla omakustanteisesti.

Ilolan Maatilamatkailu
Vedentaantie 24« Takaisin

Näytä viikon tapahtumat »

Näytä kuukauden tapahtumat »