Tapahtumakalenteri

Valkeakoski  >  Kulttuuri ja vapaa-aika  >  Nuoret  >  Tapahtumakalenteri

Valkeakosken ankanuitto, Valkeakosken kanavan alue

Valkeakoski
1.5.2019 13:00

Tervetuloa hauskaan koko perheen ankanuittotapahtumaan Valkeakosken keskustaan! 

Valkeakosken ankanuitto on Valkeakoskelaisten juniorityötä tekevien urheiluseurojen yhdessä järjestämä arpajaistapahtuma.

1.5.2019 OHJELMA

13:00 kioskeja alkaa aukeamaan, varaa kolikoita taskun pohjalle, tarjolla makkaraa ja muuta mukavaa purtavaa. Kioskeja tarjolla molemmilla puolilla kanavaa.

n. klo 14:00 Lasten ankat ja yritysankkojen sarja starttaa Meripelastajien veneestä.

n. klo 15:00 Kisa-ankkojen päälähtö. Ankat lähetetään matkaan Putaansillalta. Putaansilta suljetaan yleisöltä tiukentuneista turvallisuussyistä, joten kannattaa tiputuksen katsominen hoitaa rannoilta.

n. klo 15:30 riippuen kuinka livakasti ankat ovat uineet maaliin, ilmoitetaan voittajat sijoilta 1, 2, ja 3. Nämä palkinnot ovat nähtävillä paikan päällä, keskustan puoleisella puolella kanavaa.

Hurmaavina ja supliikkeina juontajina tänä vuonna kanavalla huutelee Rautsi ja Marko Itkonen!

Musiikista vastaa puolestaan Julma Isäntä. Julma Isäntä on Valkeakoskelainen vuonna 2002 perustettu rockyhtye. AkkaBellojen sulosointuja kuulet tapahtumassa myös klo 14:30 keskustan puoleisella rannalla. AkkaBellat on kesällä 2015 perustettu Valkeakoskelainen lauluryhmä/kuoro.

____________________________________________

Ankka-arpoja myydään 1.3. alkaen ja niitä myydään siihen asti kun arpoja riittää tai 1.5. pudotukseen asti. Arpoja myyvät järjestävien seurojen myyntitykit aina joukkueista yksityishenkilöihin. Tämän lisäksi arpoja on myynnissä aina ankanuiton yhteistyöyrityksissä. Toistaiseksi arpoja ei voi ostaa vielä sähköisesti. Arvan hinta on 5€/kpl.

Ankka-arvat myynnissä seuraavissa yhteistyöyrityksissä:

Vääränkoivun R-kioski, Salomaantie 9
Sportia Valkeakoski, Valtakatu 9-11
Ravintola Stella, Valtakatu 9-11
Mama’s Bar&Bistro, Valtakatu 5-7
Mallas, Mallasvedenkatu 10
Neste K Valkeakoski, Sääksmäentie 25
Liikuntahallin kahvio, Apiankatu 7
Veikon Kone Valkeakoski, Valtakatu 9-11
R-Kioski Koskikara, Valtakatu 9-11 (Huom! arvat loppu tällä hetkellä)
Koskikaran Apteekki, Valtakatu 9-11

Tapahtuma saa vappuna liikkeelle tuhansia ihmisiä niin Valkeakoskelta kuin lähikunnistakin. Tapahtumaan tullaan näkemään tuttuja, piknikille, nauttimaan kioskien antimista ja kannustamaan omaa kilpa-ankkaa kanavan reunoille.

Ankanuiton 11 vuosi alkaa uusilla tuulilla. Tänä vuonna (2019) järjestävänä ja yhteenvetävänä seurana toimii Haka Gym ry. Muut ankanuittoa toteuttamassa olevat urheiluseurat ovat: Valkeakosken Koskenpojat ry, Mad Max, Kiekko-Ahma, FC Haka juniorit ry, Valkeakosken Haka ry, Isku-Veikot, Nappulaliiga, VLK Tennis, ITF TaekWon-Do, SC Weikot, BLD Ringette, Rocking Flames.

Seuraa ajankohtaisia tietoja myös ankanuiton Facebook-sivuilla.

Putaansilta,
37600 Valkeakoski

Tapahtuman WWW-osoite

www.ankanuitto.fi

« Takaisin

Näytä viikon tapahtumat »

Näytä kuukauden tapahtumat »