Tapahtumakalenteri

Valkeakoski  >  Kulttuuri ja vapaa-aika  >  Nuoret  >  Tapahtumakalenteri

Sirkus Melskala, Tietotien lukio

Valkeakoski
18.4.2019 18:00 - 19:00

Kaikkien aikojen kummallisin Sirkus on saapunut kaupunkiin! Tässä sirkuksessa niellään miekkoja, jos ne on tehty pullasta. Ilmavaivoista kärsivä leijonankesyttäjä onnistuu hukkaamaan jopa kultakalan ja apinoiden soittokunta laittaa koko yleisön pomppimaan. Mutta ensin kannattaa tehdä sinunkaupat!

Sirkusmaailman menneisyyden tulevaisuuden lupaus, itse tirehtööri Melskala johtaa eriskummallisen pientä teatteriseuruetta, jolta luonnistuu niin taikuus, nuorallatanssiminen, jousiampuminen kuin käärmeenlumoaminenkin. Vai luonnistuuko sittenkään?

TV:stä tutut lastensuosikit Tuomo Rannankari, Siina Hirvonen ja Jaakko Loukkola yhdistävät voimansa energisessä ja humoristisessa koko perheen musiikki-ilottelussa. Esityksessä kuullaan Tuomon rakastettuja kappaleita, sekä kaikille tuttuja lastenlauluja täysin uudenlaisella twistillä. Tervetuloa viihtymään!

Sirkus Melskala ja IdeaTeatteri yhteistyössä MLL Valkeakosken paikallisyhdistyksen kanssa tuo tänne pienen palan magiaa tuiki-tavalliseen torstai-iltaan.

Lipun hinta on 12 euroa. Varaa lippu.

Tapahtuma Facebookissa.

Tietotien lukio
Tietotie 3« Takaisin

Näytä viikon tapahtumat »

Näytä kuukauden tapahtumat »