Vuokraus ja käyttöohjeet

 1. Leirikeskuksen aluetta sekä päärakennusta ja saunaa annetaan alla määritellyin ehdoin kaupungin palvelukeskusten, järjestöjen, paikallisten yhteisöjen sekä nuoriso- ja urheiluseurojen käyttöön lapsi- ja nuorisotyön edistämiseen tarkoitettujen tilaisuuksien järjestämiseksi.

 2. Käyttövuorot myönnetään kirjallisen anomuksen perusteella nuorisotoimistossa. Vapaan ajan voi kysyä ja varata alustavasti puhelimitse nuorisotoimistosta p.040 335 6821. Toimistovirkailijan kanssa sovitaan myös avainten luovutus ja palautus.

 3. Käyttöpäiväkirjan tarkoituksena on kerätä tarkempaa tilastotietoa kävijäryhmistä, lisäksi sen sisäsivuilla on lisäohjeita käyttäjäryhmille siivoukseen ym. Käyttöpäiväkirja ja avaimet  palautetaan ennalta sovitun mukaisesti.

 4. Viihtyäksesi mukaasi tarvitset:

  * rennon ja iloisen mielen
  * WC-paperit
  * käsipyyhkeet
  * pesuaineet
  * pyyhkeet
  * aluslakanat ja tyynynliinat
  * pussilakanat tai makuupussit 
  * tulitikut
  * lääkket ja ensiapuvälineet
  * henkilökohtaiset hygieniatuotteet
  * elintarvikkeet
  * pelivälineet  
  * ottakaa mukaan myös astioita joilla voitte jääneen ruuan kuljettaa pois

 5. Astiat on palautettava keittiössä kuvan mukaisille paikoille. Näin kaikilla on mukavampi aloittaa leiriä, kun astia löytyvät. Palauttamatta jättämisestä laskutamme.

 6. Valvontajärjestelyt lähtevät siitä, että jokainen käyttäjä nimeää vastuuhenkilön (vastuuhenkilöt), joiden tehtävänä on valvoa, että vastaanotettaessa rakennukset käyttöön tilat ovat asianmukaisessa kunnossa. Samoin menetellään tilaisuuden päättyessä.
 7. Käyttäjät huolehtivat tilojen siivouksesta. Jos siivoaminen ja muut ohjeet  laiminlyödään, siitä laskutetaan vuokran yhteydessä. Päihteiden käyttö tiloissa kielletty.
 8. Rikkoutumiset ja ongelmatilanteet
  Jos leirin aikana rikkoutuu jotain, pyydämme ilmoittamaan siitä nuorisotoimistoon puh. 040 335 6821. Tahallisesta vahingonteosta laskutamme leirin järjestäjää. Viikonloppuisin ja toimistoajan ulkopuolella, jos on pakottava tarve, ota yhteys kiinteistöpäivystykseen puh. 040 335 7777. (Jokainen käynti maksaa!)

 9. Tilaisuuksien järjestäjillä on käytettävissään: majoitustilat, 50 vuodepaikkaa (huoneiden sängyissä patjat ja tyynyt ilman liinavaatteita) keittiön kiinteät koneet ja ruoan valmistukseen ja jakeluun käytettävät astiat sekä ruokailuvälineet. 

 10. Vanhaa siirtolarakennusta ja alueella sijaitsevaa pikkumökkiä ei anneta ulkopuoliseen käyttöön.

 11. Ulkokengillä ei saa liikkua sisätiloissa

Viimeksi muokannut: Taija Ketonen, 2.3.2017 10:20