Tapahtumakalenteri

Valkeakoski  >  Kulttuuri ja vapaa-aika  >  Näyttelyt  >  Tapahtumakalenteri

Ollaan yhdessä -korttelikerhotapaaminen, Ilola, Wanha asema

Valkeakoski
27.3.2019 10:00 - 13:30

Jo aikoinaan 1990-luvulla alkanut "korttelikerho"-tapaamisperinne jatkuu edelleen ja viime vuonna aloitettiin kerran kuussa tapaamisia Metsäkansassa Ilolan Wanhalla asemalla. Tapaamisten tarkoituksena on mm. ennaltaehkäistä ikääntyneisyyden tuomia ongelmia, avunhakemisen helpottaminen sekä verkostoituminen ja mahdollisten ystävyyssuhteiden luominen, mutta eritoten kanssaihmisen läheisyys ja keskusteluhetket.

Nyt jatketaan "korttelikerho"-ajatuksella yli kuntarajojen. Seuraava kokoontumiskerta keskiviikkona 27.3. klo 10-13.30 Ilolassa Wanhalla Asemalla. Jalkahoitaja Tiina Virtanen Herttaiset Jarpaat-jalkahoitolasta tulee kertomaan jalkojen hyvinvoinnista.

Kokoonnutaan yhdessä juttelemaan ja kertomaan kuulumisia yhdessä, rupatellaan, tutustutaan toisiin. Neuvotaan toinen toisiamme, välillä paikalle saattaa tulla joku asiantuntija. Monella ikäihmisellä/seniorilla/yksinäisellä on tarve toisen ihmisen kanssakäymiseen. Avuntarvetta saattaa löytyä vaikkapa kännykän tai tietokoneen käytön osalta. Jutellaan tarkemmin mitä toiveita porukalla on tulevien kokoontumisten sisällöksi ja kokoontumiskertojen tiheydestä jne.

Mahdollisuus kahvitella ja ruokailla omakustanteisesti.
Lisätietoa p. 0400 632 807(Marja), 040 596 8027 (Kirsi)

Tapahtuma Facebookissa.

Ilolan Maatilamatkailu
Vedentaantie 24« Takaisin

Näytä viikon tapahtumat »

Näytä kuukauden tapahtumat »