Tapahtumakalenteri

Valkeakoski  >  Kulttuuri ja vapaa-aika  >  Näyttelyt  >  Tapahtumakalenteri

Kesätyöinfo, Koskikara

Valkeakoski
4.3.2019 14:00 - 17:00

Valkeakosken kaupungin kesätyöinfo nuorille ja työnantajille kauppakeskus Koskikaran aulassa. 

Tapahtumassa saat tietoa kaupungin kesätyöpaikoista ja kesätyösetelistä.

Kaupungin kesätyöpaikat

Valkeakosken kaupunki palkkaa valkeakoskelaisia nuoria kesätöihin kesälle 2019 kolmen viikon mittaisiin työsuhteisiin. Paikkoja on yhteensä 150 kpl.

Töitä voivat hakea vuonna 2003 tai sitä ennen syntyneet nuoret.
Kaupungin kesätyöjakso on kolme viikkoa ja palkka 605 euroa.

Paikat ovat haettavana 4.-17.3.2019 välisenä aikana www.kuntarekry.fi ja www.te-palvelu.fi – palveluissa (sähköinen haku). Kaikki 150 paikkaa ovat haettavissa yhdellä haulla ja hakemuksessa voi esittää toiveensa sijoituspaikasta. Yksiköt tekevät valinnat itse heille jaetuista ehdokkaista ja sopivat henkilökohtaisesti työn aloittamisesta.

Kesätyöseteli

Valkeakosken kaupunki tarjoaa kesätyösetelin valkeakoskelaisille yrityksille ja yhdistyksille, jotka palkkaavat 15-vuotta täyttäneen – kuluvana vuona 18 vuotta täyttävän valkeakoskelaisen nuoren kesällä 2019 (2.5.–31.8.2019 välisenä aikana) vähintään kolmeksi viikoksi (min 30 h / vko) työhön. Tuen suuruus on 350 euroa. 

Kesätyösetelillä ei voi hakea kaupungin kesätyöhön, eikä työnantajana voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö.

Seteli on tulostettavissa 4.3.2019 alkaen www.valkeakoski.fi ja www.nuortenkoski.fi –sivustoilta

Kesätyöseteli (pdf, 96 kB)

Täytetty lomake tulee palauttaa Työllisyyspalveluihin (os. Huhtakatu 16), jota vastaan saa vahvistuksen seteliin oikeutuksesta. Vahvistuksen saa hakujärjestyksessä.


« Takaisin

Näytä viikon tapahtumat »

Näytä kuukauden tapahtumat »