Ammattilaisille

Valkeakoski  >  Kulttuuri ja vapaa-aika  >  Matkailu  >  Ammattilaisille

Valkeakoski -tiimi Kotimaan matkailumessuilla keväällä 2015.


Matkailuinfo tekee tiivistä yhteistyötä alueen matkailuyrittäjien ja -kohteiden kanssa. Tällä sivulla kerromme palveluistamme, jotka on kohdistettu heille. Palvelut ovat matkailukohteille maksuttomia ellei toisin mainita.

Ajassa -palsta ja kaupungin Facebook -sivut
Kaupungin verkkotiedottaja tekee nostoja ajankohtaisista tapahtumista kaupungin etusivulle ja Facebook -sivuille. Lähetä tapahtumatiedot sekä kuva tuija.ruuttunen at.gif : 1 kB valkeakoski.fi.

Esitejakelu
Matkailuyrittäjä voi tuoda matkailuinfoon ajankohtaisia kohde-esitteitä, joita jaamme asiakkaille ja lähetämme tulomuuttajille sekä ryhmille.

Kaupungin tapahtumakalenteri
Lähetä tapahtuma- ja näyttelytiedot kaupungin tapahtumakalenteriin sähköisellä lomakkeella viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Hyödynnä myös Aamulehden menoinfo.

Koulutustarjonta ja hankkeet
Matkailuyrittäjät voivat lähettää vuoden ympäri koulutus- ja kurssitoiveita matkailuinfoon. Koulutuksia järjestetään yhteistyössä kaupungin elinkeinopalveluyksikön ja muiden toimijoiden  kanssa. Kurssit ovat maksullisia.

Käynnissä olevat hankkeet 

Lights on!

FinRelax


Matkailukaffet
Alueen matkailutoimijat tapaavat kuukausittain matkailukaffeilla, joka on sekä ajankohtaisfoorumi että verkostoitumistilaisuus.

Matkailutuotteet

Yrittäjät voivat lähettää omat matkailutuotteet kaupungin verkkosivuille täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen. Täytä lomake

Messut
Valkeakosken kaupunki on vuoden aikana mukana useilla messuilla. Esitejakelu tarkistetaan messukohtaisesti. 

Ryhmävaraukset
Matkailuinfo välittää kaupunkioppaita kohteisiin ja tekee räätälöityjä päiväohjelmia ryhmille. Ryhmävarauksia voi tehdä myös sähköisellä lomakkeella.

Tulomuuttajat
Matkailuinfo lähettää kuukausittain uusille kaupunkilaisille tulomuuttajakirjeen. Kuoreen sujahtaa kaupungin esitteen ja kartan lisäksi yrittäjän oma esite.

Uutiskirje 
Matkailuinfo lähettää kuukausittain sähköisen uutiskirjeen. Rekisterissämme on lähes 3 000 osoitetta, ja uutiskirje lähetetään myös kaupungin henkilökunnalle. Matkailuyrittäjät voivat lähettää ajankohtaisen tarjouksen tai tapahtumatiedon sekä sähköisen matkailuinfoon kuun 15.pvään mennessä. Matkailuinfo toimittaa uutiskirjeen aineistojen perusteella.
Tilaa uutiskirje

Valkeakoski -esite ja muu markkinointi
Matkailuinfo on mukana vuosittain Valkeakoski -esitteen toimitustiimissä ideoimassa vetovoimasta esitettä alueestamme.

Matkailuyrittäjät voivat olla mukana esitteessä rivi- tai mainosaineistolla. Alueen tärkeimmät kohteet ovat esitteessä mukana kuvallisilla aukeamilla. Mainosvaraukset ja hinnasto markkinointipäällikkö Petri Ahonen p. 040 335 6511, petri.ahonen at.gif : 1 kB valkeakoski.fi

Muut markkinointikanavat
Matkailuinfo koordinoi yhteistä matkailumarkkinointia. Toimenpiteistä päätetään yhdessä alueen yrittäjien ja kohteiden kanssa.

Viimeksi muokannut: Marjut Suokas, 4.5.2017 9:52