Ammattilaisille

Valkeakoski  >  Kulttuuri ja vapaa-aika  >  Matkailu  >  Ammattilaisille

Valkeakoski -tiimi Kotimaan matkailumessuilla keväällä 2015.


Valkeakosken kaupungin markkinointi tekee tiivistä yhteistyötä alueen matkailuyrittäjien ja -kohteiden kanssa. Tällä sivulla kerromme palveluistamme, jotka on kohdistettu heille. Palvelut ovat matkailukohteille maksuttomia, ellei toisin mainita.

Ajassa-palsta ja kaupungin Facebook-sivut
Kaupungin verkkotiedottaja tekee nostoja ajankohtaisista tapahtumista kaupungin etusivulle ja Facebook-sivuille. Lähetä tapahtumatiedot sekä kuva tuija.ruuttunen at.gif : 1 kB valkeakoski.fi.

Esitejakelu
Matkailuyrittäjä voi tuoda Myllysaaren museolla toimivaan esitejakeluun ajankohtaisia kohde-esitteitä, lisäksi esitteitä voi toimittaa kaupungintalolle markkinointisihteerille, joka lähettää niitä tulomuuttajille sekä ryhmille.

Kaupungin tapahtumakalenteri
Lähetä tapahtuma- ja näyttelytiedot kaupungin tapahtumakalenteriin sähköisellä lomakkeella viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Hyödynnä myös Aamulehden menoinfo.

Koulutustarjonta ja hankkeet
Matkailuyrittäjät voivat lähettää vuoden ympäri koulutus- ja kurssitoiveita matkailu  at.gif : 1 kB valkeakoski.fi -osoitteeseen . Koulutuksia järjestetään yhteistyössä kaupungin elinkeinopalveluyksikön ja muiden toimijoiden kanssa. Kurssit ovat maksullisia.

Käynnissä olevat hankkeet 

Lights on!

FinRelax

Pure Pirkanmaa


Matkailukaffet
Alueen matkailutoimijat tapaavat kuukausittain matkailukaffeilla, joka on sekä ajankohtaisfoorumi että verkostoitumistilaisuus.

Messut
Valkeakosken kaupunki on vuoden aikana mukana useilla messuilla. Esitejakelu tarkistetaan messukohtaisesti. 

Ryhmävaraukset
Matkailuinfo välittää kaupunkioppaita kohteisiin ja tekee räätälöityjä päiväohjelmia ryhmille. Ryhmävarauksia voi tehdä myös sähköisellä lomakkeella.

Tulomuuttajat
Kaupungin markkinointisihteeri lähettää kuukausittain uusille kaupunkilaisille tulomuuttajakirjeen. Kuoreen sujahtaa kaupungin esitteen lisäksi muita ajankohtaisia kohde-esitteitä.

Uutiskirje 

Lähetämme 1-2 kuukauden välein sähköisen matkailun uutiskirjeen. Rekisterissämme on lähes 3 000 osoitetta. Matkailuyrittäjät voivat lähettää ajankohtaisen tarjouksen tai tapahtumatiedon uutiskirjettä varten sähköpostitse  matkailu  at.gif : 1 kB valkeakoski.fi Tilaa uutiskirje.

Valkeakoski-esite
Painatamme vuosittain Valkeakoski-esitteen, mikä on matkailijan, muuttajan ja oman väen opas.

Matkailuyrittäjät voivat olla mukana esitteessä rivi- tai mainosaineistolla. Alueen tärkeimmät kohteet ovat esitteessä mukana kuvallisilla aukeamilla. Mainosvaraukset ja hinnasto markkinointipäällikkö Petri Ahonen p. 040 335 6511, petri.ahonen at.gif : 1 kB valkeakoski.fi


Viimeksi muokannut: Hanna Parviainen, 3.4.2019 15:42