Uutiset

Latuja kunnostettu Roukossa ja Korkiksella...

21.01.2019 kello 16:10

Korkiksen ja Roukon latuja on kunnostettu (pe-la) isolla latukoneella (Kessu). Maanantain aikana on kunnostettu (kelkka) ainakin kaikki Roukon latujen luistelubaanat + Rutajärven menopaluulatu. Tiedotetta päivitetään 24/7 sitä mukaan, kun tietoa laduilta saadaan:  

Korkeakankaan
hiihtokausi alkoi 22.11.2018 1 km tykkilumiladulla. 28.11. lähtien käytössä on ollut aiempaa pidempi 2,0 km (p/v) tykkilumilatu. Ladun käyttö on yksittäisille hiihtäjille maksutonta.

Tykkilumiladun lisäksi Korkiksella on kunnostettu (pe-ma) isolla latukoneella (Kessu) kaupungin puoleiset 1 km ja 5 km (p/v) valaistut ladut yhdyslatuineen ja 3 km (v) reitti sekä rinteen puolella ampuradan lenkki ja  1,5 km (p/v) reitti.

Huomio: Keskiviikkoisin klo 18-19 osa laduista on varattu Haka Ski hiihtokoulun käyttöön. Su 17.2. klo 9-15 kentän lähtöalue ja kaupungin puoleiset 1-3 km ladut on varattu valjakkohiihtoa varten.

Roukossa on kunnostettu (la) isolla latukoneella (Kessu) + kelkalla (ma) 1-7 km (p/v) valaistut ladut, metsäautotiereitti (p/v) ja Rutajärven 16 km (p) menopaluureitti. 10 km metsäladun (p) pohjat on tampattu ennen viimeisiä lumisateita.  

Hiihtolatuja on avattu erikseen sovittuna myös muualle (Tietotien lukio / Lotilan pelto, Vanhakylän päiväkoti) sekä asukkaiden toimesta Vallonjärvelle (jäälatu) ja Metsäkansaan (2 km ja 4 km ladut, joille pääsee Tiilitieltä ja Pihkalantieltä).

Huomio: Kunnostetuilla latupohjilla kävely on kaikilta osin (myös luistelubaanalla) kielletty.


Hiihtämisen iloja: TK 21.1.2019

 

Näytä kaikki tiedotteet »