Uutiset

Hiihtokausi jatkuu - tykkilatu palvelee vielä pitkään...

22.03.2019 kello 15:00

Kevät etenee, lumi on maastosta huvennut ja maastolatujen kunnossapito jouduttu lopettamaan. Hiihtokausi jatkuu kuitenkin Korkiksen tykkilumiladulla vielä pitkään...

Korkeakankaalla  hiihtokausi alkoi 22.11.2018 1 km tykkilumiladulla. 28.11. käyttöön saatiin 2 km (p/v) tykkilumilatu, jossa kausi tulee jatkumaan reippaasti huhtikuun puolelle. Tykkilumilatua kunnostetaan mahdollisuuksien mukaan päivittäin ja sen käyttö on yksittäisille hiihtäjille maksutonta. 

Korkiksella on vielä kertaalleen kunnostettu (pe 22.3.) tykkiladun jatkeeksi myös 1,5 km (p/v) valaistu kilpalatu. Hiihtäminen onnistuu vielä jonkin aikaa muillakin reiteillä / tietyillä reitinosilla (mm. Iivarin korvessa) kunnossapidon loputtuakin.

Roukossa on ajettu ma 18.3. viimeisen kerran 1-7 km (p/v) valaistut ladut ja metsäautotiereitit (p/v). Hiihtäminen onnistuu kuitenkin tietyillä reitinosilla (mm. metsäautoteillä) vielä jonkin aikaa.

Huomio: Kunnostetuilla latupohjilla kävely on kaikilta osin (myös luistelubaana) kielletty hiihtokauden loppuun saakka (kunnes maa on näkyvissä).

Latujen kunnossapidosta vastaa tekninen keskus. Tiedustelut tarvittaessa; liikuntapaikkamestari Timo Toivonen, puh. 040 335 6803.


Hiihtämisen iloa: TK 22.3.2019

 

Näytä kaikki tiedotteet »