Uutiset

Helmet-lukuhaaste myös paikallisena lukukampanjana 5.2.–31.10.

05.02.2019 kello 16:00

Valkeakosken kaupunginkirjasto on järjestänyt jo kahdeksan aikuisille suunnattua lukukampanjaa vuosittain vaihtuvista teemoista. Vuonna 2019 kampanja perustuu Helmet-lukuhaasteeseen ja kestää 5.2.–31.10.2019.

HelMet tarkoittaa pääkaupunkiseudun kirjastoverkostoa. Helmet-kirjastojen lukuhaaste on leikkimielinen lukuprojekti, joka tarjoaa 50 erilaista tapaa valita uutta luettavaa. Helmet-lukuhaasteen 50 kohdasta vaaditaan Valkeakosken lukudiplomin suorittamiseen vain kuusi kohtaa.

Helmet-lukuhaasteen kotisivu: http://www.helmet.fi/lukuhaaste

Helmet-lukuhaastelistan ja palautettavan yhteystietolomakkeen voit hakea myös kirjastosta. Lue kirja vähintään kuuteen lukuhaasteen kohtaan ja palauta lomake kirjastoon tai kirjastoauto Walleen 31.10.2019 mennessä. Saat kutsun lukukampanjan päätöstilaisuuteen, joka on to 14.11.2019.

Kirjastossa on kirjapöytä, josta saat lukuvinkkejä haastekohtiin. Julkaisemme vinkkejä myös Valkeakosken kirjaston Facebook-sivulla ja Instagramissa hashtagillä #koskinlukuhaaste. Helmet-lukuhaasteella on myös oma Facebook-ryhmänsä osoitteessa https://www.facebook.com/groups/helmetlukuhaaste/

Kun jätät palautuslomakkeen, pidä Helmet-lukuhaastelista itselläsi. Näin voit halutessasi jatkaa haasteen suorittamista. Helmet-haasteperheeseen kuuluu lisäksi Pieni Helmet-lukuhaaste, Helmet-musahaaste ja Helmet-pelihaaste. Näitä voit halutessasi suorittaa omin päin, mutta oma kampanjamme perustuu ainoastaan varsinaiseen Helmet-lukuhaasteeseen.

 

Näytä kaikki tiedotteet »