Uutiset

WasaGroup suunnittelee Vanhaankylään monipuolista kaupan keskusta

22.05.2019 kello 13:00

22.5.2019 klo 13.00

WasaGroup on varannut Valkeakosken kaupungilta Vanhastakylästä alueen, jolle suunnitellaan suurta ja monipuolista kaupan keskusta.

Monipuolinen kaupan ja palveluiden keskus

WasaGroup suunnittelee n. 11.000 neliön suuruista monipuolista kaupan ja palveluiden keskusta  Lempääläntien ja Vanhakyläntien risteykseen.

Alueelle kaavaillaan päivittäistavarakauppaa, käyttötavarakauppaa, sisustukseen ja remontointiin liittyvää tilaa vievää erikoiskauppaa sekä autoalan kauppaa ja palveluita. Tavaratalojen ja myymälöiden lisäksi aluetta tulee täydentämään terveyspalvelut ja toivon mukaan apteekki sekä ravintolapalvelut.

”Tavoitteena on merkittävä kaupan ja palveluiden keskittymä. Keskuksesta on tarkoitus tehdä seudun asukkaiden päivittäisen asioinnin keskus, joka kiinnostaa myös kauempaa ostoksille tulevia”, sanoo WasaGroupin myyntijohtaja Tommi Heikkinen.

WasaGroup käy parhaillaan neuvotteluja tulevien toimijoiden kanssa.

Keskus täydentää uusien asuinalueiden palvelutarjontaa

Uusi kaupan keskus tulee sijaitsemaan Valkeakosken keskustan tuntumassa, uusien kasvavien asuinalueiden välittömässä läheisyydessä ja aivan campus-alueen oppilaitosten vieressä.
”Uusi keskus täydentää alueen nykyisten ja tulevien asukkaiden sekä opiskelijoiden palveluita merkittävästi. Valkeakosken Talonäyttelyn myötä loppuunmyyty Länsi-Lintulan asuinalue laajenee jo syksyllä 30 uudella pientalotontilla. ”, kertoo Valkeakosken kaupunginjohtaja Jukka Varonen.

Valkeakosken Campus-alueella Hämeen ammattikorkeakoulussa, Tietotien lukiossa ja Valkeakosken ammattiopistossa opiskelee yli 2.500 opiskelijaa.

Valkeakoski on kasvava kaupunki, joka tarjoaa monipuolisia asumisen mahdollisuuksia Tampereen työssäkäyntialueella. Valkeakosken kehittymistä hyvän asumisen paikkana tieliikenteen solmukodassa tukee kansainvälinen elinkeinoelämä ja kattava koulutustarjonta sekä monipuoliset palvelut ja liikunta- ja kulttuuritarjonta.

”Valkeakoski osana Tampereen työssäkäyntialuetta kiinnostaa kaupan ja palveluiden toimijoita. Kaupan keskus Tampereen seudulla on hyvä lisä myös WGF III -rahaston portfolioon”, sanoo Tommi Heikkinen

Wasa360-konsepti ainutlaatuinen ja tehokas tapa toteuttaa uusia liiketiloja

WasaGroup toteuttaa Valkeakosken kaupan keskuksen ainutlaatuisella Wasa360konseptillaan. Wasa360-konseptissa WasaGroup ottaa kokonaisvastuun koko hankkeesta vastaten sen kehittämisestä, projektinjohdosta, suunnittelusta ja toteutuksesta sekä vuokraamisesta ja rahoituksesta.

”Wasa360-konsepti yhdistää ainutlaatuisella tavalla kiinteistön käyttäjän, toteuttajan ja rahoittajan taloudelliset ja laadulliset intressit, kun yksi taho on vastuussa kaikille osapuolille optimaalisten ratkaisujen etsimisestä”, Tommi Heikkinen jatkaa.

Wasa360-konseptilla tuotetaan laadukkaita ja käyttäjien liiketoimintaa tukevia liiketiloja. Kohteen rahoittaa WGF III -kiinteistökehitysrahasto, joka tulee omistamaan kiinteistön ja toimimaan käyttäjien vuokranantajana.

”WasaGroup on mainio yhteistyökumppani alueen kehittämiseen, kun heiltä löytyy laaja osaaminen ja tarjonta hankekehityksestä tilojen toteuttamiseen, vuokraamiseen ja rahoitukseen”, toteaa Jukka Varonen.

Lisätietoja:
Myyntijohtaja Tommi Heikkinen WasaGroup Oy,  0400 564 718, tommi.heikkinen at.gif : 1 kB wasagroup.fi

Elinkeinojohtaja Sara Tuomola Valkeakosken kaupunki, 040 335 6095 sara.tuomola at.gif : 1 kB valkeakoski.fi

Katso havainnevideo WasaGroupin sivuilla.


Wasagroupin liikekeskus Valkeakoskelle

 

Näytä kaikki tiedotteet »