Uutiset

Työtä ja tekijöitä Työtiellä

01.03.2019 kello 12:50

Maaliskuun 2018 alussa käynnistynyt Työtie-hanke, jonka tarkoituksena on edistää työllistymistä eteläisen Pirkanmaan alueella, ylitti sille asetetut tavoitteet vuonna 2018. Hanke palveli Valkeakoskella noin 100 työttömänä ollutta asiakasta, joista lähes 60 %:lle löytyi hankkeen kautta pitkäaikainen ratkaisu (useimmiten työ- tai opiskelupaikka) ja yli 95 % osallistui johonkin hankkeessa järjestettyyn toimenpiteeseen, esim. erilaisiin korttikoulutuksiin.

Hankkeelle on myönnetty jatkorahoitus vuodelle 2019. Kohderyhmänä ovat nuoret sekä pitkään työttömänä olleet työnhakijat, joille rakennetaan hankkeessa polku kohti työllistymistä. Uravalmentajat käyvät jokaisen asiakkaan kanssa läpi hänen osaamisensa, toiveensa ja kehittämistarpeensa ja reitti työmarkkinoille mietitään yhteisvoimin.

Hanke toimii läheisessä yhteistyössä alueen yritysten kanssa työpaikkatarjonnan selvittämiseksi. Yhteistyökumppaneina hankkeessa ovat TE-toimisto ja eri oppilaitokset.

TE-palvelut ja kunnat ohjaavat työttömiä hankkeeseen, mutta mukaan pääsee myös itse ilmoittautumalla. Lisätietoa hankkeen nettisivuilta sekä hankevastaava Silja Kiehelältä, p. 044 240 7087, silja.kiehela(at)tyotie.fi. 

Hankkeen kuulumisia voi seurata myös facebookissa, siellä ilmoitellaan myös avoimista työpaikoista. 

 

Näytä kaikki tiedotteet »