Uutiset

Nuorten NY-yritykset tarjoavat palvelujaan

30.11.2017 kello 13:40

Yrittäjyyttä valinnaisaineena opiskelevat 9-luokkalaiset ovat taas käynnistäneet omia NY-yrityksiään. Oikealla rahalla toimivissa, aidoissa "miniyrityksissä" opiskelijat pääsevät harjoittelemaan niin työelämätaitoja kuin taloudenhallintaa, vuorovaikutustaitoja ja yrittäjämäistä asennettakin.

FinLoota NY valmistaa puutuotteita, SubbariKauppa NY asiakkaan toiveiden mukaisia subwoofereita. Tehotyö NY tarjoaa apua pihatöihin ja ikkunanpesuun, Kipokki NY tulee tilauksesta vaikka työpaikalle myymään leivonnaisia.  PeviChips NYn tuotteina ovat kotitekoiset sipsit, Printbag NY painattaa kangaskasseja asiakkaan valitsemilla kuvilla ja NL Autopesu NY tarjoaa autopesua ja auton sisäpuhdistusta.

Pienkonehuoltoa on tarjolla kahdenkin yrityksen voimin: Pienkonehuolto L. Pietilä NY ja ja Pienkonehuolto KK NY. Talitinttipojat NY tekee tilauksesta puusta esim. linnuille syöttötelineitä ja Concrete NY valmistaa betonista sisustustuotteita. NY T -Kellot valmistaa nimensä mukaisesti sisustustyyppisiä seinäkelloja ja Nettikirpputori Gogirls NY myy hyväkuntoisia käytettyjä vaatteita. Jenolero NY pitää koulussa kioskia, josta myydään suolaisia ja mekeita välipaloja.

Nuorten yrityksiin voi törmätä erilaisissa tapahtumissa ja tietysti NY-yritysten omilla sivuilla.

 

Näytä kaikki tiedotteet »