Työpajat

 Työllistämispaja Akseli

Huhtakatu 16 ja Roineenkatu 24

Työllistämispaja Akseli tarjoaa työttömille työnhakijoille mahdollisuuden eri alojen työtehtäviin palkkatuetussa työssä, työkokeilussa ja kuntouttavassa työtoiminnassa.Työskentely Akselissa antaa arvokasta työkokemusta ja valmentaa työelämään. Akseliin voi hakeutua työ- ja elinkeinotoimiston (TE-toimisto), monialaisen palvelun (Typ) tai kaupungin sosiaalitoimen kautta.

Työllisyyspalveluiden johtaja                                        Työhönvalmentaja
Sari Ilovuori 040 335 7206                                            Paula Mäenluoma 040 335 7075

Akseli tarjoaa palveluita yksityisille henkilöille, yrityksille ja Valkeakosken kaupungin yksiköille. Akselissa työskennellään yksilöllisen suunnitelman mukaisesti pajan eri toiminnoissa (puu- ja rakennustyö, pintakäsittely, pakkaus- ja kokoonpanotyöt, kuljetuspalvelut, laitoshuolto- ja siivouspalvelut, tekstiilityöt, kotihoidon tukipalvelut, ulkoalueiden hoitotyöt ja ryhmätoimintaa). Lisäksi kesäaikana huolehdimme Liikennepuiston aukiolosta.

Akseli on avoinna arkisin klo 8-16 ja tuolloin voi tuoda maksutta sähköelektroniikkaromua ja asioida kierrätysmyymälä TANKISSA, jonne otamme vastaan siistiä kodin irtaimistoa.Starttipaja

Apiankatu 4 (linja-autoasema toinen kerros)

Starttipaja tarjoaa 17-28 vuotiaille nuorille yksilö- ja ryhmävalmennusta ma-to klo 9-13.

Starttipajalla harjoitellaan arjenhallinta- ja työelämätaitoja. Starttipajalla voit olla startin omalla tai kuntouttavan työtoiminnan sopimuksella max 1v.

Jokaisen nuoren kanssa tehdään yksilölliset tavoitteet yksilökeskustelun keinoin sekä tuetaan löytämään jokaiselle sopiva vaihtoehto ennen starttijakson päättymistä.

Meihin voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Ohjaajat Lahtinen Kaisa 040 335 7219 ja Kontkanen Annu 040 335 6831

Starttipaja Facebookissa ja Nuortenkoski-sivustolla


Voima-paja Voima-paja

Huhtakatu 16 

Voima-pajan työtoiminnassa punaisena lankana toimii ajatus työstä kaikissa sen muodoissa ja harjoitteissa. Toimintaa suunnitellaan työelämälähtöisesti yksilölliset tavoitteet huomioiden. Voima-pajan tavoitteena on lisätä asiakkaan osallisuutta, vahvistaa toimijuutta ja mahdollistaa turvallinen ympäristö työtä tekevälle.

Voima-pajan palvelut jakautuvat kolmeen erilaiseen pajaan: kädentaitoihin, alihankintaan ja työelämätaitoihin. Voimassa työskennellään erilaisissa ryhmissä, joissa asiakkaat voivat toteuttaa yksilöllisempiä tavoitteita. Työelämätaidot mm. pohtivat työelämää tukevia taitoja ja vahvistaa asiakkaan ammatillista identiteettiä. Työhönvalmennus avoimille työmarkkinoille on luonnollisena jatkumona Voiman palveluissa.

Voima-paja toimii työllisyyspalvelujen alaisuudessa ja asiakkaat ohjautuvat Voima-pajalle erityishuoltopäätöksellä vammaispalvelujen palveluohjauksesta. Toiminta perustuu osallisuuden tukemiseen ja/tai sen edistämiseen. Sitä kehitetään voimakkaasti ja asiakaslähtöisesti kohti monipuolisempia vaihtoehtoja.

Ohjaajat Tynskä Kristiina ja Ojala Anne p. 040 335 7316 
Ohjaaja Kortelainen Eero p. 040 335 7318
Työhönvalmentaja Nappa Elisa p. 040 335 7407Viimeksi muokannut: Sari Ilovuori, 18.1.2019 13:53