Työllistämispalvelut

Valkeakoski  >  Elinkeinot, yrittäminen ja työ  >  Työllistämispalvelut

Työllisyyspalvelut

Työllisyyspalvelut -tulosyksikkö on aloittanut toimintansa vuoden 2010 alusta. Tulosyksikkö toimii osana sosiaali- ja terveyskeskusta ja sosiaali- ja perhepalvelujen tulosaluetta. 


Työllisyyspalvelut huolehtii keskitetysti Valkeakosken kaupungin työllisyydenhoidosta ja sen kehittämisestä. Työllisyyspalvelut vastaa Valkeakosken kaupungin kuntouttavan työtoiminnan ja kehitysvammaisten työtoiminnan järjestämisestä. Yksiköstä koordinoidaan kaikki Valkeakosken kaupungin eri hallintokunnissa toteutettavat työvoimahallinnon aktiivitoimet, joita ovat palkkatuettu työ, velvoitetyöllistäminen ja työkokeilu. Työllisyyspalvelut myöntää ympärivuotista palkkausavustusta sekä kesätyöavustusta yhdistyksille ja yhteisöille. Lisäksi yksikkö koordinoi nuorten (17 – 25 v.) koululaisten ja opiskelijoiden kesätyöpaikat kaupungin eri hallintokunnissa.

Työllisyyspalveluiden alaisuudessa toimii kolme työpajaa Työllistämispaja Akseli, Voima-paja ja nuorille suunnattu  Starttipaja. Työllisyyspalveluiden toimipiste sijaitsee työllistämispaja Akselissa, os. Huhtakatu 16, 37600 Valkeakoski. Toiminnasta vastaa Työllisyyspalveluiden johtaja Sari Ilovuori p. 040 335 7206.

Kuntouttavan työtoiminnan aikaisia matkakuluja voi hakea myös sähköisesti. Palvelu vaatii tunnistautumisen.Viimeksi muokannut: Sari Ilovuori, 5.2.2019 12:05