Uutiset (Asuminen ja ympäristö)

Valkeakoski  >  Asuminen ja ympäristö  >  Uutiset (Asuminen ja ympäristö)

Ympäristöpalkinnon haku

11.04.2018 kello 14:36

Valkeakosken kaupunki hakee ehdotuksia kaupungin ympäristöpalkinnon saajaksi vuonna 2018. Ympäristöpalkinto myönnetään valkeakoskelaiselle ympäristön hyväksi toimineelle henkilölle, henkilöryhmälle, yhdistykselle, yritykselle, kiinteistölle, projektille tai vastaavalle, joka toiminnallaan on edistänyt kestävää kehitystä, rakennetun ympäristön suojelua tai luonnonsuojelua kaupungin alueella.

Ehdotuksia voivat tehdä yksityiset henkilöt, ryhmät, järjestöt tai muut yhteisöt. Ehdotuksia otetaan vastaan 27.4.2018 saakka. Ehdotukset toimitetaan perusteluineen ja ehdotuksen tekijän yhteystietoineen kaupungin kansliaan, PL 20, 37601 Valkeakoski tai sähköpostitse valkeakosken.kaupunki at.gif : 1 kB valkeakoski.fi.

Ympäristöpalkinto luovutetaan saajalle Maailman ympäristöpäivänä 5.6.2018. Palkinnonsaajan päättää kaupunginhallitus.

Huomioitavia tekoja ei ole rajattu tiukasti. Palkittava teko voi koskea esimerkiksi energiansäästötoimenpiteitä, vaihtoehtoisten energiantuotantotapojen kehittämistä tai käyttöönottoa, päästöjen vähentämistä, kierrätystä, resurssitehokkuun parantamista, toimia liikennemäärien vähentämiseksi ja joukko- sekäkevyen liikenteen edistämiseksi, kasvatusta, koulutusta, tiedotusta, meluntorjuntaa tai maankäytön ja rakentamisen edistämistä. Palkittava teko voi koskea myös kulttuurihistoriallisen ympäristön ja sen laadun ylläpitoa ja vaalimista.

Lisätietoja:

Ympäristötarkastaja Heini Tanskanen, p. 040 3357413, heini.tanskanen at.gif : 1 kB valkeakoski.fi 

Näytä kaikki tiedotteet »