Strateginen kehityskuva

Valkeakoski  >  Asuminen ja ympäristö  >  Kaavoitus  >  Strateginen kehityskuva

Strateginen kehityskuva Ilmakuva, Valkeakoski


Valkeakosken kaupunki laatii kaupungin strategiaan liittyvää kaupunkikehityskuvaa siitä, miltä kotikaupunkimme näyttää vuonna 2040. Kehityskuvalla ohjataan maankäytön, kaavoituksen, maapolitiikan ja strategisten päätösten suuntaamista. Kehityskuvalla hahmotetaan kaupungin vahvuuksia ja imagoa.

Strategisessa kehityskuvassa ratkaistaan väestötavoite ja väestön sijoittuminen, sekä taajamien kasvualueet, ottaen huomioon yleiset kehittymisedellytykset, infrastruktuuri, palvelurakenne, virkistysyhteydet, maanomistus, kestävä kehitys sekä kaupungin taloudelliset mahdollisuudet.

Strategista kehityskuvaa laaditaan samantahtisesti kaupunkistrategian kanssa. 
Strategisen kehityskuva luonnos on nähtävillä 12.3.-2.4.2018 kaupungin internet-sivuilla sekä kaupunkisuunnittelussa, kaupungintalolla osoitteessa Sääksmäentie 2, Valkeakoski.


Kehityskuvaluonnoksen kansalaiskysely


Kehityskuvatyön osana on avattu kansalaiskysely, johon voi vastata 2.4. asti. Tavoitteena kyselyssä on kerätä konkreettisia toteuttamisideoita ja pistää kehityskuvan tavoitteet kaupunkilaisten testattavaksi. Kyselyyn osallistuminen ei edellytä kehityskuvaan perehtymistä.
Kyselyyn pääset vastaamaan tästä.
strake_aikataulukaavio.jpg : 53 kBKehityskuvan laatimisen aloitti  tulevaisuustyöpaja , jossa kerättiin näkemyksiä. Tilaisuuteen olivat tervetulleita kaupungin asukkaat, yrittäjät, maanomistajat ja muut henkilöt, jotka ovat Valkeakosken kanssa tavalla tai toisella kosketuksissa.Tulevaisuustyöpaja

Viimeksi muokannut: Outi Kanerva, 12.3.2018 7:56